TEL: +86-21-60913363
Сервис
Контактирајте нас

Контакт: Лео
Тел: + 86-21-60913363
Мобилни: +8617821748376
Емаил: ји88918760@163.цом
Сајт: ввв.јиаиу-гас.цом

Сервис
Dom > Сервис


Пре продаје:
Да корисницима детаљно упознате производе компаније и пружите најсавршеније релевантне техничке податке, пружите помоћ пројектним јединицама техничке размене, техничке савјете, слушајте купце и сродна одјељења, након свеобухватне анализе за израду детаљног техничког плана за преглед корисника; у дизајну према стварним потребама дизајна купаца, задовољавају разумне услове корисника.

Продаја услуге:
У складу са релевантним законима и прописима државе, уговором и техничким уговором, и стриктно се придржавају услова уговора за испуњавање права и обавеза.
15 дана од датума ступања на снагу уговора да корисницима обезбеди опрему која се односи на основу цртежа и других информација.

После продаје услуга:
1, компанија је слободна да пошаље техничку особу на сцену како би водила инсталацију, пуштање у рад и пробну операцију, корисник је примио обавештење након 24 сата стизања и одговоран је за решавање инсталације уговорне опреме, пуштања у рад, пробног рада.
2, нашу компанију поред листе опреме за снабдевање и случајну опрему потребну за пружање резервних делова.
3, опрема према техничким спецификацијама прихватања, а гаранција почиње да траје након годину дана, квалитет гарантног рока за производњу проблема квалитета у року од 24 сата од пријема обавештења компаније, одговоран је за бесплатну поправку или замена.
4, гарантни рок опреме за опрему након годину дана или роба до наредних 18 месеци, у зависности од тога који је први.
5, животни век молекуларног сита већи од 6 година (корисници требају према плану моје компаније и кориштењу брошура) и који се користе током периода под оцјењеним увјетима захтијеваних тачака, у кориштењу проблема квалитета живота се јављају у мојој компанији слободна замена молекуларног сита.
6, период одржавања опреме (након истека гаранције се аутоматски уноси у период одржавања опреме) у случају посебних околности, телефонска комуникација, као што је телефонска веза није успела, стигао је 24 сата.
7, фабрика машине је опремљена свим увозним и извозним прирубницама опреме, вијком, сви документи су комплетне фабрике опреме.
8, против корпоративне одговорности због оштећења опреме, приоритет наше компаније је да обезбеди делове и одржавање (и ручне трошкове одржавања бесплатно).
9, подаци о објектима јавних радова које корисник пружа, опрему након прихватања квалификованих и потписаних од стране обе стране, као сертификат о прихватању уређаја.
10, релевантна пратећа опрема, наша компанија пружа техничку сарадњу није последица трошкова.
11, дугорочно обезбеђивање рањивих делова, резервних делова и пружање помоћних радова на одржавању и свечано обећање: Ја ћу сву опрему компаније уживати у животу бесплатних услуга.
12, рад на слободном тренингу и особље за одржавање. Објасните принцип, целу машину, главне делове дневног одржавања, циклус замене и рад детаља, као и обуку детаљних записа, рекорд, обе стране су потписале извештај о обуци.
13, редовни корисници плаћају повратну посету, сваких 6 месеци за слање и одржавање сервисног особља, елиминишу скривене опасности, како би осигурали нормалан рад опреме.

Наше 4 услужне обавезе:
1, 24 сата хотлине за добијање савјета и жалби
2, 100% корисничких датотека, услуга праћења квалитета
3, 100% корисника враћају посету
4, једна година гаранције, доживотно бесплатно одржавање ......


 • Контактирајте нас

  Контакт: Лео
  Тел: + 86-21-60913363
  Мобилни: +8617821748376
  Емаил: ји88918760@163.цом
  Сајт: ввв.јиаиу-гас.цом

 • Kategorija proizvoda
 • Цопиригхт © Јиаиу Специал Екуипмент Сва права задржана.