TEL: +86-21-60913363
Kategorija proizvoda
Контактирајте нас

Контакт: Лео
Тел: + 86-21-60913363
Мобилни: +8617821748376
Емаил: ји88918760@163.цом
Сајт: ввв.јиаиу-гас.цом

Аир Рецеиве Танк

Резервоари за пријем ваздуха ЈЦ серије ЈЦ серије ЈЦ су опремљени са усисним и издувним вентилом, вентилом за одвод, шахтовима, сигурносним вентилом и мерилима притиска. Постоји резерва гаса, улога стабилног притиска, док се има одређени капацитет за сепарацију гасова и течности.

Јиаиу је специјализован за гасни инжењеринг, специјализован за производњу и снабдијевање резервоара Аир Рецеивер Танк, 30 година искуства у индустрији.


Резервоари за пријем ваздуха ЈЦ серије су опремљени са усисним и издувним вентилом, вентилом за одвод, шахтовима, сигурносним вентилима и манометрима. Постоји резерва гаса, улога стабилног притиска, док се има одређени капацитет за сепарацију гасова и течности.

Air Receive Tank for sale

Аир Рецеиве Танк за продају


Buy Air Receive Tank

Купити Аир Рецеиве Танк


Радни притисак резервоара за пријем ваздуха серије ЈЦ треба да буде у складу са радним притиском ваздушног компресора. Током складиштења компримованог ваздуха у резервоару за складиштење гаса, гас се охлади, тако да се задржане нечистоће аеросола даље кондензују и одвоје, а квалитет компримованог ваздуха се побољшава. Отпад и прљавштина прикупљају се на дну резервоара за складиштење гаса како се повећава радно време пуњења гаса. Вентил за канализацију треба периодично отварати за испуштање загађујућих материја. Притисак резервоара за складиштење гаса треба да буде 0,5 МПа.


Техничке спецификације за пријем ваздуха

Количина: 0.1 ~ 100м3

Радни притисак: 0,4 ~ 4,5Мпа

 

ЈЦ Сериес Аир Рецеиве Танк 6 Главне предности

1, професионално искуство, са 30 година искуства у индустрији, користећи професионални квалитет за успостављање нове заставе у индустрији

2, одлична селекција материјала, поред финог израде, посветити више пажње одабиру материјала, пажљиво креирајте добар производ

3, осигурање квалитета, успостављање нових стандарда у индустрији, како би се осигурало да је лоша стопа мања од хиљаду

4, хвалите непрестано, од почетка да радите напорно, до тренутне онлине и оффлине добре репутације

5, широко коришћени, погодни за металургију, електричну енергију, нафту, хемију, цемент, машинерију, електронику, фармацеутске производе, храну, заштиту животне средине и друге индустрије

6, високе безбедности, 6С стандарди управљања.

 

Могуће је прилагодити различите спецификације ваздушних танкова према захтевима купца. Можемо да изаберемо различите материјале, укључујући резервоаре од нерђајућег челика, резервоаре од угљеничног челика. На основу главних посуда под притиском и хемијских машина, формирали смо резервоаре за гас. Ваздушни цилиндри, бојлери, волуметрични измењивачи топлоте, разне врсте реакционих посуда, помоћна опрема котла, опрема за стилинг за текстил, помоћна опрема од стаклених влакана, опрема за цементне машине, комплетни сетови хемијске опреме, опрема за одсумпоравање и друга серија дизајна производа, производња и инсталација.

 

Ми вам можемо пружити детаљне информације о цени, сликама и другим информацијама о производима за гасне резервоаре под притиском. Можете нас директно контактирати за одређене информације о пловилу под притиском. Купите ваздушне танке, изаберите Јиаиу да се одлучите за сигурност.


Carbon Steel Gas Tank

stainless steel gas tank

НАПОМЕНА: Модели и спецификације могу се променити без претходног обавештења, због промена у фотографијама и спецификацијама које ће стварно имати разлику.

Hot Tags: ваздушни спремник, Кина, произвођачи, добављачи, купују, цијену, на продају
Srodni proizvodi
 • Контактирајте нас

  Контакт: Лео
  Тел: + 86-21-60913363
  Мобилни: +8617821748376
  Емаил: ји88918760@163.цом
  Сајт: ввв.јиаиу-гас.цом

 • Kategorija proizvoda
 • Цопиригхт © Јиаиу Специал Екуипмент Сва права задржана.