TEL: +86-21-60913363
Kategorija proizvoda
Контактирајте нас

Контакт: Лео
Тел: + 86-21-60913363
Мобилни: +8617821748376
Емаил: ји88918760@163.цом
Сајт: ввв.јиаиу-гас.цом

Новости
Dom > Новости > Sadržaj
Принцип производње азотних адсорпција азота
Aug 31, 2018

Принцип апсорпције азота у адсорпцији притиска , метод у коме се ваздух користи као сировина, молекуларно сито угљеника се користи као адсорбент, користе се принцип адсорпције притиска и селективна адсорпција кисеоника и азота угљеничном молекулом сито се користи за одвајање азота и кисеоник се обично назива производња ПСА азота. У поређењу са традиционалним методом производње азота, он има једноставан процесни ток, висок степен аутоматизације, брза производња гаса, ниска потрошња енергије, чистоћа производа може се прилагодити према потребама корисника у широком опсегу, практичном раду и одржавању, и прилагођавање опреме. Има јаке карактеристике, тако да је конкурентна у опреми за производњу азота испод 3000Нм3 / х. Све је популарнији међу малим и средњим корисницима азота. Производња ПСА азота постала је пожељна метода за кориснике малих и средњих азота.


Молекулско сито угљеника може истовремено адсорбирати кисеоник и азот у ваздуху, а његова количина адсорпције се такође повећава с повећањем притиска, а нема значајне разлике у равнотежној адсорпционој количини кисеоника и азота под истим притиском. Према томе, ефикасно одвајање кисеоника и азота је тешко остварити само притиском. Ако се накнадно разматра стопа адсорпције, могу се ефикасно разликовати адсорпционе карактеристике кисеоника и азота. Пречник молекула кисеоника је мањи него код молекула азота, тако да је стопа дифузије неколико стотина пута бржа од азота. Због тога је брзина адсорпције кисеоника угљеничним молекулским ситама такође веома брз, а адсорпција достиже око 90% за око 1 минуту; у овом тренутку, количина адсорпције азота је само 5%. Лијево и десно, па је у овом тренутку адсорпција углавном кисеоник, а остатак је углавном азот. Према томе, ако се време адсорпције контролише у року од 1 минуте, кисеоник и азот се иницијално могу одвојити, односно, адсорпција и десорпција се постижу разином притиска, адсорпција се врши када се притисак подиже и десорпција изазвано када се притисак спусти. Разлика између кисеоника и азота се постиже контролисањем времена адсорпције. Контрола времена је врло кратка, кисеоник је потпуно адсорбиран, а азот се и даље адсорбује у будућности, а процес адсорпције се зауставља. Због тога постоји промена притиска у адсорпцији притиска и производњи азота, а вријеме треба контролисати у року од 1 минуте.


Јиаиу ПСА генератор азота усваја технологију аутоматског компактирања молекуларног сита за производњу азот високе чистоће са чистоћом до 99,99% уједно. Ако је опремљена опремом за пречишћавање азота високе чистоће коју производи наша компанија, она може производити азот чистоће до 99,999%. . Јиаиу ЦМС серија азотни генератор је водећи производ Јиангсу Јиаиу Специал Екуипмент Цо, Лтд, са годишњом производњом од 500 комплета. Јиаиу је једно од најранијих предузећа која се бави истраживањем и производњом и производњом адсорпције азотних генератора високе чистоће и прве серије специјалних уређаја за производњу генератора азота у Кини. Такође је предузеће које може масовно произвести и стандардизовати производњу у Кини.


 • Контактирајте нас

  Контакт: Лео
  Тел: + 86-21-60913363
  Мобилни: +8617821748376
  Емаил: ји88918760@163.цом
  Сајт: ввв.јиаиу-гас.цом

 • Kategorija proizvoda
 • Цопиригхт © Јиаиу Специал Екуипмент Сва права задржана.