TEL: +86-21-60913363
Kategorija proizvoda
Контактирајте нас

Контакт: Лео
Тел: + 86-21-60913363
Мобилни: +8617821748376
Емаил: ји88918760@163.цом
Сајт: ввв.јиаиу-гас.цом

Новости
Dom > Новости > Sadržaj
Употреба генератора азота
Aug 31, 2018

Специјални производјач азота за нафтну и гасну индустрију погодан је за заштиту азота, транспорт, покривање, замену, спашавање, одржавање, ињектирање азота и друга подручја у истраживању нафте и гаса у копненој, приморској и дубокој мјери нафте и експлоатацији природног гаса . Има карактеристике високе сигурности, јаке прилагодљивости и континуиране производње.


Специјални производјач азота за хемијску индустрију погодан је за петрохемијску, хемијску, хемијску, хемијску, природни гас, фину хемикалију, нове материјале и хемијске прерађивачке индустрије. Азот се углавном користи за покривање, чишћење, замену, чишћење и преношење притиска. , агитација хемијске реакције, заштита од производње хемијских влакана, заштита од пуњења азотом и друга поља.


Специјални азотни генератори за металуршку индустрију погодни су за термичку обраду, светло жарење, заштитно грејање, металургију праха, прераду бакра и алуминијума, синтеровање магнетног материјала, прераду племенитих метала, производњу и друге области. Има високу чистоћу, континуирану производњу, а неки процеси захтевају да азот садржи одређену количину водоника како би повећао осветљеност.


Специјални производјач азота у индустрији угља је погодан за противпожарну заштиту, противпожарну заштиту, разводњу гаса и гаса у рударству. Има три спецификације: фиксни тип, земља мобилни тип и подземни мобилни тип, који у потпуности испуњавају потребе азота у различитим условима рада.


Специјални производјач азота за индустрију гумених гума је погодан за заштиту азота и обликовање у процесу вулканизације производње гуме и гума. Нарочито у производњи радијалних гума од целицног челика, нови процес вулканизације са азотом постепено је заменио процес вулканизације паре. Има карактеристике високе чистоће азота, континуиране производње и високог притиска азота.


Специјални производјач азота за прехрамбену индустрију погодан је за складиштење хране у храни, амбалажу за пуњење азота, очување поврћа, заптивање и конзервирање вина.


Генератор азота који је отпоран на експлозију погодан је за хемијске, нафтне и природне гасе и друга места где опрема имају захтеве против експлозије.


Специјални произвођачи азота за фармацеутску индустрију углавном се користе у областима фармацеутске производње, складиштења, паковања и паковања.


Специјални производјач азота за електроничку индустрију погодан је за полупроводничку производњу и паковање, производњу електронских компоненти, ЛЕД, ЛЦД екран са течним кристалима, производњу литијумске батерије и друга поља. Генератор азота има карактеристике високе чистоће, мале запремине, мале буке и ниске потрошње енергије.


Контејнерски азотни генератор је погодан за уље, природни гас, хемијска и друга сродна поља, односно има карактеристике јаке прилагодљивости и покретног рада.


Мобилни мобилни азотни генератор монтиран на возило погодан је за рударство, пречишћавање цевовода, замену, хитно спасавање, запаљиви гас, разређивање течности и друга поља у индустрији нафте и гаса. Подијељен је на низак притисак, средњи притисак и серију високих притисака. Мобилна је и мобилна. Функције као што су домаћи задатак.


Машина за азот и азот аутомобила у аутомобилу углавном се користи за испирање гума у аутомобилској 4С продавници и поправци аутомобила, што може продужити животни век гуме и смањити буку и потрошњу горива.


 • Контактирајте нас

  Контакт: Лео
  Тел: + 86-21-60913363
  Мобилни: +8617821748376
  Емаил: ји88918760@163.цом
  Сајт: ввв.јиаиу-гас.цом

 • Kategorija proizvoda
 • Цопиригхт © Јиаиу Специал Екуипмент Сва права задржана.