TEL: +86-21-60913363
Kategorija proizvoda
Контактирајте нас

Контакт: Лео
Тел: + 86-21-60913363
Мобилни: +8617821748376
Емаил: ји88918760@163.цом
Сајт: ввв.јиаиу-гас.цом

Новости
Dom > Новости > Sadržaj
Примена генератора азота
Aug 31, 2018

1. Индустрија СМТ

Нитроген-испуњени рефлукс и лемљење таласа, азот може ефикасно потиснути оксидацију леме, побољшати влажност заваривања, убрзати брзину мокре воде, смањити стварање лемних куглица, избјегавати премошћавање, смањити дефекте заваривања и добити бољи квалитет заваривања. Користите чистоћу азота већу од 99.99 или 99.9%. Јиаиу је сарађивао са већинским домаћим и страним произвођачима опреме за лемљење и спасавање лемљењака за лемљење и обезбедио стотине строшковно ефикасних генератора за азот адсорпцију азота за многе познате СМТ произвођаче електронике. Има велику базу купаца у СМТ индустрији, СМТ Удио у индустрији је преко 90%.


2. Семицондуцтор силицон индустри

Заштита атмосфере, чишћење, хемијски опоравак итд. За процес производње полупроводника и интегрисаних кола.

Јиаиу је развио специјални генератор азота за адсорпцију азота за полупроводничку силицијумску индустрију, који је успешно заменио течни азот. Систем послује у Хонг Конгу скоро двије године без прекидног рада.


3. Индустрија паковања полупроводника

Пакирано, синтеровано, жарено, умањено и складиштено азотом. Јиаиу генератор за азот адсорпцију азотног притиска помогао је великим произвођачима у индустрији да освоје прву прилику у конкуренцији и постигли ефикасно повећање вредности.


4, индустрија електронских компоненти

Селективно заваривање, чишћење и паковање азотом. Научна заштита азота у иностранству се показала као суштински део успјешне производње висококвалитетних електронских компоненти.


5. Хемијска индустрија, нова индустрија материјала

Коришћење азота у хемијском процесу за стварање атмосфере без кисеоника, побољшава безбедност производног процеса, извор снаге транспорта течности. Петролеум: Може се применити на чистоћу азота цевовода и слично у систему. Резервоар је напуњен азотом, замењен, тестиран за цурење, запаљива гасна заштита, а такође се користи и за хидрогенацију хидраулике и каталитичку реформу.


6. металургија праха, металопрерађивачка индустрија

Примјене у индустрији топлотне обраде Челик, гвожђе, бакар, жарење производа од алуминијума, карбонизација, заштита високе температуре пећи, монтажа ниских температура металних делова и сечење плазмом.


7. храна, фармацеутска индустрија

Углавном се користи у пакирању хране, очувању хране, складиштењу хране, сушењу хране и стерилизацији, фармацеутској амбалажи, фармацеутском замјенском гасу, атмосфери добијања фармацеутских производа.


8. друга поља употребе

Генератори азота се широко користе у многим областима као што су рударство угља, бризгање, лемљење, гума испуњена азотом, вулканизацијом гуме, итд., Поред наведених индустрија. Са напретком науке и технологије и развојем друштва, употреба гасних уређаја азота постаје све опсежнија. Производња на месту производње (произвођачи азота) постепено је заменила испаравање течног азота и флаширана са предностима ниских инвестиција, ниске цене употребе и једноставне употребе. Традиционалне методе снабдевања азотом као што је азот.


 • Контактирајте нас

  Контакт: Лео
  Тел: + 86-21-60913363
  Мобилни: +8617821748376
  Емаил: ји88918760@163.цом
  Сајт: ввв.јиаиу-гас.цом

 • Kategorija proizvoda
 • Цопиригхт © Јиаиу Специал Екуипмент Сва права задржана.