TEL: +86-21-60913363
Kategorija proizvoda
Контактирајте нас

Контакт: Лео
Тел: + 86-21-60913363
Мобилни: +8617821748376
Емаил: ји88918760@163.цом
Сајт: ввв.јиаиу-гас.цом

Новости
Dom > Новости > Sadržaj
Како одржати генератор азота
May 21, 2018

Генератор азота је важна опрема за производњу азота која се користи у различитим областима индустрије. Ако квалитет генератор азота није добар, то ће утицати на животни век и ефикасност производње, повећати трошкове одржавања и угрозити здравље и сигурност људи. Посебно је важно поправљање и одржавање машина, следеће ћемо говорити о методама одржавања азијског генератора "Јиаиу":


Јиангсу Јиаиу ЦМС серије притиска замах адсорпционог азота генератор


1) Инсталирајте редован одвод на канализационом отвору резервоара за ваздух како бисте смањили притисак оптерећења третмана.

2) Нормална употреба опреме треба обратити пажњу како би се провјерило да ли се сваки редовни одвод исушује нормално, да ли притисак зрака задовољава 0,6 Мпа или више и да ли постоји ефекат хлађења упоређивањем увоза и извоза хладне и суве машине и проверите да ли је чистоћа азота стабилна.

3) Филтер ваздуха мора се мењати сваких 4000 сати.

4) Филтер са активним угљем може учинковито филтрирати мрље уља и може продужити вијек трајања молекуларних сита. Активни угљеник треба заменити једном за 3.000 сати или 4 месеца.

5) Пнеуматски вентили за генераторе азота и један електромагнетни вентил се препоручује за сваку како би се спријечиле будући проблеми.


Поступци за вођење градилишта: поступак одржавања генератора азота.


1) Ваша компанија је одговорна за градњу на лицу места, особље, разне алате, цевоводе, скуп компоненти које је купила наша компанија: трансформација и одржавање генератора азота, одржавање и поправке цијена генератора азота и трошкови одржавања генератора азота.

2) Кораци за конструкцију: једноставно очистите место, искључите гас и напајање, уклоните главу адсорпционог торња, уклоните све цијеви генератора азота, уклоните сав отпад из адсорпционог торња и очистите га да проверите да ли проточна плоча на врху и дну кутије за адсорпцију азота је оштећено. , поправити ако је оштећен. Сви цевоводи треба очистити компримованим ваздухом. Пнеуматски вентили треба да испитују заптивке оштећења. Потребна је велика замена пнеуматских вентила. Ажурирани филтер за третман ваздуха је ажуриран, а цијев за филтер са активним угљем реконструисана је синхроно. Сви радови су завршени, уградити све цевоводе и вентиле, вентилационе снаге, истовремено пресећи читав систем цевовода, почети са уградњом угљеничних молекуларних сита, започети генератор азота након завршетка оптерећења и проверити да ли су генератори азота сваког интерфејса цурење док се проверава. Чистоћа и капацитет азота.

3) Након завршетка свих пројеката, инструктори на лицу места ће представити свакодневну употребу и мере предострожности одговорном особљу ваше компаније.

 • Контактирајте нас

  Контакт: Лео
  Тел: + 86-21-60913363
  Мобилни: +8617821748376
  Емаил: ји88918760@163.цом
  Сајт: ввв.јиаиу-гас.цом

 • Kategorija proizvoda
 • Цопиригхт © Јиаиу Специал Екуипмент Сва права задржана.