TEL: +86-21-60913363
Kategorija proizvoda
Контактирајте нас

Контакт: Лео
Тел: + 86-21-60913363
Мобилни: +8617821748376
Емаил: ји88918760@163.цом
Сајт: ввв.јиаиу-гас.цом

Новости
Dom > Новости > Sadržaj
Како изабрати прави хладњак за сушење ваздуха за ваздушни компресор
Jul 03, 2018

Како одабрати праву сушилицу за сушење ваздуха за ваздушни компресор

Избор сушара за фрижидер у ваздуху се углавном односи на ниво техничког садржаја. На крају крајева, изабрао сам радног партнера за мој ваздушни компресор. Ако изаберете уређај са лепим изгледом и малом величином, осећате да немате дно. Ово показује да не разумеју технологију фрижидера за фрижидер. Како друштво наставља да се развија, наука и технологија се стално побољшавају. Они су представили страну изврсну технологију производње како би замијенили традиционалну технологију, а бившу тешку опрему замијенили су нови технолошки производи. Дакле, како бирате право сушење фрижидера за ваздушни компресор?

Прави избор неколико аспеката сушара за фрижидер:

Прво, изглед

Изглед је први осећај корисника. Пеугеот-ов спољни дизајн може донети свеж осећај кориснику. Истовремено, може се одразити талент и мудрост дизајнера. Изглед је важан, али изглед се користи само да га гледа. За коришћење, кључ за стварно применљив уређај је њена инхерентна конфигурација.

Друго, унутрашња конфигурација

Сирови материјали распоређени у сушилици за хладјење ваздуха су први избор произвођача. Квалитет сушилице за хладјење ваздуха зависи искључиво од квалитета сировина. Данас се на тржишту појављују различите врсте сировина. Постоје традиционалне технологије и нове технологије. Сировине традиционалне технологије су релативно крупне и јефтине, а сировине нове технологије су мале величине, високе цене, фиксиране у квалитету и погодне за ваздушне компресоре. Према томе, кључ за избор сушилице за фрижидер у ваздуху зависи од његове унутрашње конфигурације. Да ли је употреба данашњих нових материјала кључна.

Треће, запремина и тежина

Стварно издржљив сушач фрижидера није одређен величином запремине нити се мери тежином. Корисник жели да купи ефект уместо да купи волумен и тежину. Масивна машинска опрема је већ пре неколико деценија. Производња је настављена и данас, а дуго је замењена новом технологијом у развијеним земљама. Познато је да није тешко направити било који од истих производа са традиционалном технологијом, али је технички иновативан како би се ухватио или надмашио развијене земље. Технологија производње није лак задатак. Све док примењујемо нову технологију и висококвалитетне сировине, можемо такође направити добре производе мале величине и мале тежине.

Четврто, функција поређења

Функција детекције сушара за хладјење ваздуха је иста као и код друге расхладне опреме. То је такође однос енергетске ефикасности који се обично помиње у нашој индустрији. Уопштено говорећи, однос потрошње енергије до расхладног капацитета. Под истим условима, потрошња енергије је велика. Што је животни век сушача хладног ваздуха мањи, већи је технички садржај расхладне опреме са вишим односом енергетске ефикасности, то је већи квалитет материјала конфигурације, дужи век трајања и притисак ваздуха. Машина ради боље.

Пето, метод детекције корисника

Можемо упоређивати исту врсту расхладног сушача сушара произвођача различитих произвођача. Прво гледамо његову улазну снагу и потом проверавамо његову потрошњу енергије. Улазна снага се може наћи на плочици са компресором и вентилатором. Укупна улазна снага је једнака збиру снаге компресора и снаге вентилатора. Знамо да укупна снага није тешко добити своју назначену струју. Радна струја се може измерити под истим условима апликације (може се открити под нултом оптерећењу). Потпуно је оцењено да је систем хлађења хладњача у ваздуху знанствено усклађен. Када је радна струја већа од називне струје, може се доказати да усклађеност комплетног система ове опреме није ненаучна. Ненадни систем за подударање ће довести компресор Тешки притисак, компресор дуги низ година ради под таквим условима оптерећења, а животни век је знатно смањен. Због тога људи често говоре о спаљивању компресора. Притисак расхладног средства је нижи од називне струје у нормалном опсегу. Машина за сушење на хладном ваздуху са малом потрошњом енергије је уређај за хлађење који је савршено прилагођен потребама науке.

Шесто, неспоразум корисника

Многи људи мисле да је примјена судара за хладјење ваздуха иста као и код друге расхладне опреме. Заправо, њен принцип је исти. Ово се не сме одбити, али његова употреба је сасвим другачија. Разлика је у томе што је друга опрема за хлађење од великог оптерећења до једне оперативне услове рада са ниским оптерећењем, радно оптерећење постаје ниже и ниже, док сушара за хладјење ваздуха ради под високим оптерећењем 24 сата и година, тако да већа је од друге расхладне опреме у захтевима производње и селекције материјала. Постоје и многи корисници који сматрају да је већа величина сушара за хладјење ваздуха најприступачнија. Из перспективе наше професионалне технологије и одговорности корисника, јасно би требало да кажемо кориснику да је већи волумен хладњака за сушење ваздуха, што је нижи технички садржај. Ако користите исте материјале да би свој волумен био мали, можете замислити колико ће бити стопа неуспеха овог производа. Најпожељнији производ приликом куповине производа треба да буде тежина технологије, а не волумен. Постоје разлике, па приликом избора сушара за фрижидер, морате да изаберете производ који је редован и има професионалног произвођача.

 • Контактирајте нас

  Контакт: Лео
  Тел: + 86-21-60913363
  Мобилни: +8617821748376
  Емаил: ји88918760@163.цом
  Сајт: ввв.јиаиу-гас.цом

 • Kategorija proizvoda
 • Цопиригхт © Јиаиу Специал Екуипмент Сва права задржана.