TEL: +86-21-60913363
Kategorija proizvoda
Контактирајте нас

Контакт: Лео
Тел: + 86-21-60913363
Мобилни: +8617821748376
Емаил: ји88918760@163.цом
Сајт: ввв.јиаиу-гас.цом

Новости
Dom > Новости > Sadržaj
Како изабрати сигурносни гасни резервоар
May 29, 2018

Резервоари за складиштење гаса се обично користе за индустријску опрему за чување и пречишћавање компримованог ваздуха, а такође су и једна од специјалних сигурносних уређаја које строго регулише држава. Како бисмо сигурно и сигурно користили, како ћемо одабрати и купити сигурне и сигурне резервоаре за складиштење гаса?


Прво, дизајнирајте притисак и одабир материјала

Дизајн притисак задовољава захтеве, након чега следи избор материјала за испуњавање захтјева, а дебљина материјала може се постићи. Препоручује се да не планираш да буде јефтин када се одлучите. Ниске цене углавном имају потенцијал за смањивање углова. Препоручљиво је одабрати производе који производе добри произвођачи кредита. На тржишту данас постоји пуно марака танкова на гас. Посуде под притиском су углавном дизајниране са сигурносним факторима, посуде под притиском су опремљене сигурносним вентилима, а стандарди дизајна кабинета за пловила у држави су сасвим конзервативниији од оних у иностранству. Према томе, уопште, посуде под притиском су Коришћење је сигурно.

Требали бисмо изабрати велика предузећа, познате брендове производа. Производи ових компанија не само стриктно примењују националне стандарде, већ и формирају сопствене стандарде предузећа. Истовремено, ова предузећа имају строго управљање процесом производње производа и употребом квалитетних сировина. Иако ови производи могу бити релативно скупи, могу се користити Гарантовати квалитет, користите га како бисте били сигурни. Поред тога, преко различитих компанија за сертификацију система квалитета, произведени производи су такође пожељни.

Друго, изглед производа

Појава производа одражава степен и вредност, само формални и моћни произвођачи имају напредну опрему, само добар систем за осигурање квалитета како би осигурали изглед производа. Заштитни знак познатог резервоара за гас је врло очигледан, а марка резервоара за гас може бити јасно позната 50 метара од резервоара за гас. Приближавајући резервоару за складиштење гаса, сам резервоар је светао и светао, површина се третира у просјеку, а линија заваривања је глатка и бистра. Зато је најбоље купити нове производе.

Треће, таблица са именом производа

На именски таблици треба навести назив произвођача и тестера и датум производње. У горњем десном углу таблице са назнаком, имајте на уму да ли је ознака тестера, а на таблици са назнаком мора бити назначен серијски број производа, тежина, запремина и толеранција. Максимални притисак и радни притисак, као и притисак теста притиска воде, такође треба навести медијум резервоара за гас. Мора постојати број матрице производа одмах испод таблице са именом резервоара, а број матрице и број на именски таблици морају бити исти. Ако су два проналаска недоследна, немојте је купити.

Четврто, осигурање квалитета

Према релевантним прописима земље, свака фабрика гаса мора бити опремљена сертификатом о гаранцији квалитета. Сертификат о гаранцији квалитета је главни документ који доказује да је резервоар за складиштење гаса квалификован. Уколико не постоји сертификат о квалитету гаса, резервоар за гас, чак и ако је цијена нижа, треба користити како би се осигурала његова употреба. Сигурно, молим да је корисник најбоље да не купује.

Пето, квалификација за предузећа

Моћна компанија бренда не поседује квалификације и репутацију коју обичне компаније могу подударати. Иако неке мале компаније имају производне дозволе за посуде под притиском, укупна опрема је застарјела и управљање није стандардизовано. Произведени резервоари за складиштење гаса су склони потенцијалним сигурносним опасностима. Стога, корисници треба да буду у стању да боље разумеју различите аспекте квалификација компаније. Да би се избегле непотребне невоље. Након тога, од произвођача се тражи да изда сертификат о инспекцији који издаје локална инспекција за посебну опрему. Творницу мора такође проверити канцеларија за надзор посебне опреме у којој се налази компанија. Општи притисак ваздушног компресора је 7, 8, 10 и 13 килограма. 7, 8 кг је најопсежнија. Према томе, генерално, један седми од запремине ваздуха компресора користи се као стандард за одабир капацитета спремника.


 • Контактирајте нас

  Контакт: Лео
  Тел: + 86-21-60913363
  Мобилни: +8617821748376
  Емаил: ји88918760@163.цом
  Сајт: ввв.јиаиу-гас.цом

 • Kategorija proizvoda
 • Цопиригхт © Јиаиу Специал Екуипмент Сва права задржана.