TEL: +86-21-60913363
Kategorija proizvoda
Контактирајте нас

Контакт: Лео
Тел: + 86-21-60913363
Мобилни: +8617821748376
Емаил: ји88918760@163.цом
Сајт: ввв.јиаиу-гас.цом

Новости
Dom > Новости > Sadržaj
Детаљно објашњење најчешће коришћене опреме за пречишћавање компримованог ваздуха
May 23, 2018

Сушачи са компримираним ваздухом подељени су у две врсте: сушари за расхлађивање ваздуха и адсорпциони ваздушни сушари. Адсорбциони сушачи за ваздух су подељени на не-топлотни и микро-топлотни тип према врсти грејања; Најчешће се користи адсорпциона сушара за регенерацију отпадне топлоте. ЈРР серија сушара за регенерацију с адсорпционом зраком коју је развио Јиаиу Специал Екуипмент Цо., Лтд. је сушач нове генерације дизајнирана на бази сушара за адсорпцију ваздуха.


Пошто компримовани ваздух садржи 100% релативну влажност, вода се преципитира када се хлади у цевоводу, чиме се узрокују многи недостаци гасној опреми. Адсорпцијски сушач је употреба адсорпционих карактеристика адсорпције, сува адсорпција компримованог ваздуха, вода, испражњена аутоматским дренажним вентилом и пригушивачем, тачка росе розине може генерално досећи -20 ° Ц до -70 ° Ц.


Састављање спецификације сушара за адсорпцију:

1. Процес обраде сушара је близу ономе што се налази у ваздушном компресору

2. Радни притисак сушара је еквивалентан притиску ваздуха ваздушног компресора

3. Температура излаза ваздушног компресора. Поред влаге, компримовани ваздух садржи уље, прашину и разне компоненте мириса. Опрема која физички уклања ове загађиваче компримованог ваздуха назива се филтер са компримованим ваздухом.


Опције филтера компримованог ваздуха:

Опциони филтер са компримованим ваздухом мора се повећавати корак по корак у редоследу нивоа прецизности филтера. Није могуће прескочити претходни ниво филтера и изабрати накнадни ниво филтера. На пример: П-степени филтер (пре-филтер), У-степ филтер (груби филтер), Х-степени филтер (пре-филтер), Ф-степени филтер (пост-прецизни филтер); брзина протока филтера се може усклађивати са протоком запремине ваздушног компресора.


Улога резервоара за гас:

Резервоар за складиштење гаса складишти компримовани ваздух; притисак под притиском, јер притисак компримованог ваздуха који се испушта из компресора има одређену флуктуацију, након постављања резервоара за складиштење гаса, компримовани ваздух који може користити крај гасова је стабилнији; Дио водене паре формиран је у течне капљице након што је компресован од стране компресора. Већина ових капљица воде ће се налазити на дну резервоара за гас када прођу кроз резервоар за гориво. Постоји одводни вентил на дну резервоара за гас, који се елиминише ручно или аутоматски.


Избор гаса:

Приликом избора резервоара ваздуха, притисак треба да буде у складу са радним притиском ваздушног компресора. Запремина је приближно 1 / 5-1 / 10 запреминског тока ваздушног компресора. Ако услови околине то дозвољавају, може се изабрати резервоар великог капацитета. За складиштење више компримованог ваздуха и боље уклањање пред-водом.


 • Контактирајте нас

  Контакт: Лео
  Тел: + 86-21-60913363
  Мобилни: +8617821748376
  Емаил: ји88918760@163.цом
  Сајт: ввв.јиаиу-гас.цом

 • Kategorija proizvoda
 • Цопиригхт © Јиаиу Специал Екуипмент Сва права задржана.