TEL: +86-21-60913363
Kategorija proizvoda
Контактирајте нас

Контакт: Лео
Тел: + 86-21-60913363
Мобилни: +8617821748376
Емаил: ји88918760@163.цом
Сајт: ввв.јиаиу-гас.цом

Новости
Dom > Новости > Sadržaj
Исправна употреба ваздушног резервоара ваздушног компресора
Jun 28, 2018

Ваздушни компресори као уређаји за довод компримованог ваздуха су незаобилазни дио сваке фабрике за прераду. Резервоар за гас је незаобилазна пост-процесна опрема за ваздушне компресоре. Такође прелази у хиљаде фабрика заједно са ваздушним компресорима.

Резервоар за складиштење гаса је посуда под притиском. Када компримовани ваздух пролази кроз резервоар за складиштење гаса, брзом ваздухом удари у зид за складиштење резервоара гаса до ушћа, а температура се у резервоару за складиштење горива брзо смањује, тако да се велика течност водене паре утапа. Да би уклонили велику количину воде и уља и смањили оптерећење сушара, компримовани ваздух може безбедно доћи до радионице. Углавном функционише као пуфер, хлађење, уклањање воде и складиштење енергије, и представља веома важан уређај за производњу компримованог гаса. Стога, током рада треба поштовати следеће тачке:


1. Користите колена што је мање могуће како бисте избегли смањење притиска.

Друго, интерфејс мора бити низак и висок, а глава везе са ваздушним компресором мора бити ниска, његова сврха је смањење садржаја влаге у плину.

3. Пре вожње провјерите све заштитне уређаје и сигурносне дијелове. У добром стању проверите да ли површина мазива задовољава стандарде. Немојте возити без испуњавања захтјева.

4. Унутрашња и спољна контрола резервоара за гас и цевних спојева Једном годишње, све редовне инспекције и испитивања хидрауличне чврстоће се изводе једном сваке три године и извршиће се детаљна евиденција. Резервоари за складиштење гаса који нису квалификовани за инспекцију неће се користити.

5. Приликом провере и поправке, треба водити рачуна о томе да се избјегне чипс, гвожђе, марамице, итд. Који падају у цилиндре, резервоаре за гас и водове.

6. Током рада машине или под притиском опреме не сме се радити на поправци.

7. Мерачи притиска треба проверавати, запечатити и чувати сваке године. Уколико се утврди да показивач не може бити враћен на нулу током употребе, скала скретања је нејасна или сломљена и треба је одмах замијенити. Ако током операције дође до абнормалног звука, мириса, вибрација или неисправности, возило се одмах заустави и треба га користити након поправке.

 • Контактирајте нас

  Контакт: Лео
  Тел: + 86-21-60913363
  Мобилни: +8617821748376
  Емаил: ји88918760@163.цом
  Сајт: ввв.јиаиу-гас.цом

 • Kategorija proizvoda
 • Цопиригхт © Јиаиу Специал Екуипмент Сва права задржана.