TEL: +86-21-60913363
Kategorija proizvoda
Контактирајте нас

Контакт: Лео
Тел: + 86-21-60913363
Мобилни: +8617821748376
Емаил: ји88918760@163.цом
Сајт: ввв.јиаиу-гас.цом

Новости
Dom > Новости > Sadržaj
Контролне мере за варење деформације посуда под притиском.
Apr 13, 2018

Процес заваривања је техницки захтеви и правила за заваривање контејнера, укључујући: поступак заваривања, заварени жљеб, врсте и пречник електроде, параметри заваривања, редослед заваривања, број заваривног слоја, пре заваривања и након поступка заваривања, захтјеви за варење околине, као и мере за спречавање деформације, деформације и тако даље. Процес заваривања мора бити квалификован квалификацијом процеса, а захтјеви процеса морају бити стриктно обављени током рада заваривања.

Према условима заваривања и параметрима заваривања посуде под притиском и великим деловима, величина деформације и облик заваривања ће се анализирати унапријед, а контролне мере се формулишу на циљани начин:

(1) за велике посуде под притиском вишеструких заварених канала, као што су сферни судови, заваривање се врши након што се склоп састави у целину, а заваривање се врши на симетричан начин и мора бити у складу са прописаном заваривачком секвенцом .

(2) за веће делове вишеструких заварених канала, као што је комбинована глава лопатице за лаву и прелазни део шкољке састављеног од клапни, поред испуњавања горенаведених захтева, такође треба да постоји и фиксни фиксни уређај за уста место заваривања.

(3) посуда под притиском са дугачким и вишесмерним заваривањем се на одговарајући начин ослобађају на величину сакупљања заваривања када се резни цилиндар избаци, како би се избегао феномен скраћивања шкољке након заваривања.

(4) за заваривање посуда под притиском, посебно за комплексне посуде под притиском са сложеном структуром, треба се предузети разумна серија склапања и мјерне мере за деформацију заваривања како би се осигурало да се они не деформишу у производњи.

(5) мере против деформације: на основу практичног искуства или унапред на заваривању дијелова за заваривање у супротном правцу пре предодређивања након заваривања, посебан начин је: подужни судови под притиском удесни леви спојени леви спој, у правцу варења деформације уместо да се одвоји од деформације; Комбиновани флапсови и прелазни делови сматрамо да компензују деформацију заваривачке деформације.


 • Контактирајте нас

  Контакт: Лео
  Тел: + 86-21-60913363
  Мобилни: +8617821748376
  Емаил: ји88918760@163.цом
  Сајт: ввв.јиаиу-гас.цом

 • Kategorija proizvoda
 • Цопиригхт © Јиаиу Специал Екуипмент Сва права задржана.