TEL: +86-21-60913363
Kategorija proizvoda
Контактирајте нас

Контакт: Лео
Тел: + 86-21-60913363
Мобилни: +8617821748376
Емаил: ји88918760@163.цом
Сајт: ввв.јиаиу-гас.цом

Новости
Dom > Новости > Sadržaj
Јиангсу Јиаиу ЦМС серија Генератори ПСА азота се широко користе у многим индустријама
Apr 17, 2018

У процесу индустријске производње, отровни, опасни, запаљиви, експлозивни, испарљиви материјали захтевају заштиту од инертног гаса. Азот је врста инертног гаса, богатог извором ваздуха, а садржај ваздуха је 79%. Апликације у производњи постају све распрострањене.


Тренутно Јиангсу Јиаиу ПСА азотни генератор се широко примењује у гаса за заштиту од пожара, гаса за испуштање, ињектирање азота у терцијарно уље, спречавање пожара од угља и гашење пожара, топлотни третман атмосфере базиран на азоту, антикорозивна и противпожарна заштита, електронска индустрија , и интегрисаних кола. У области производње азота се чешће користе молекуларна сита угљеника и молекуларна сита зеолита. Одвајање кисеоника и азота молекуларним сисама се углавном заснива на разлици у брзини дифузије ових два гасова на површини молекуларног сита. Молекуларна сита угљеника су адсорбенти засновани на угљенику који комбинују карактеристике активног угља и молекуларних сита. Молекулско сито угљеника састоји се од ситних поре. Мањи пречник гаса дифузира брже и улази у чврсту фазу зеолита више. На тај начин азот може бити обогаћен у гасној фази.


Јиаиу генератор азота на адсорпцију азота (назван ПСА азотни генератор), користећи ПСА специјално молекуларно сито као адсорбентни материјал, у складу са принципом адсорпције нихања притиска за производњу азотне опреме. Под нормалним температурама и условима ниског притиска, користећи разлику у величини молекулских пречника кисеоника и азота, разлика у количини адсорпције и брзини адсорпције формиране у фази молекуларног сита израчунавају временски распоред свог рада путем рачунара да добије азот високог чистоће.


Цилиндар ПСА азотног генератора састоји се од цилиндричне цијеви, клипа, трансмисије, водилице и алармног уређаја и има сљедеће предности:

1. Сила притиска Ф = ПС је везана за притисак адсорпције и површину клипа цилиндра. То нема никакве везе са другим факторима. У процесу адсорпције нихања притиска, притисак адсорпције је константан, простор клипа се фиксира након што се произведе. Стога сила притиска притиска цилиндра се не мења са ходом.

2. Ход цилиндра може се мерити или осетити споља, а тачка аларма може се унапред подесити.

3. Гас који се захтева од цилиндра узима се директно из адсорпционог торња и може се синхронизовати са адсорпционом кулом у било ком тренутку.


У неким новонасталим индустријама, електронској индустрији, интегрираним колима, пивима и напицима итд. Употреба инертних гасова се стално шири иу нове примене. На пример, нови генератор ПСА азота је коришћен за инертну заштиту производње литијумске батерије мобилних телефона, азотне амбалаже за пиво и напитке итд. Дехидрација и сушење азота у производњи силикона, снацк фоод замењује ваздух и деоксидизатор за енкапсулацију азота. Примена азота производи производе ових компанија у процесној технологији, квалитету производа и осваја конкурентност.


 • Контактирајте нас

  Контакт: Лео
  Тел: + 86-21-60913363
  Мобилни: +8617821748376
  Емаил: ји88918760@163.цом
  Сајт: ввв.јиаиу-гас.цом

 • Kategorija proizvoda
 • Цопиригхт © Јиаиу Специал Екуипмент Сва права задржана.