TEL: +86-21-60913363
Kategorija proizvoda
Контактирајте нас

Контакт: Лео
Тел: + 86-21-60913363
Мобилни: +8617821748376
Емаил: ји88918760@163.цом
Сајт: ввв.јиаиу-гас.цом

Новости
Dom > Новости > Sadržaj
Узроци лоше сушења перформанси адсорпционих ваздушних сушара
Jun 26, 2018

Узроци слабог сушења адсорпционих ваздушних сушара

1, Неправилан избор сушара за ваздух

Многе компаније имају високе захтеве у погледу квалитета компримованог ваздуха, али користе сушач фрижидера и сушилицу за сушење ваздуха са двоструким кулом за сушење компримованог ваздуха. Измерити квалитет компримованог ваздуха, углавном зависи од садржаја влаге у компримованом ваздуху, што је вредност тачке росе тачке. Најнижа тачка росеа сушара за фрижидер може да достигне само 10 ° Ц, а немогуће је испунити захтеве за пнеуматске компоненте. У то доба, многе компаније бирају адсорпциону сушару за сушење како би смањиле тачку рошења, али у употреби, ефекат сушења ће и даље бити још бољи. Јиангсу Јиаиу ЈРР серија сушара за регенерацију отпадних вода је сушара нове генерације дизајнирана на бази адсорпционог сушача ваздуха, која је ефикаснија и штеди енергију.

2. Температура усисног ваздуха компримованог ваздуха је превисока.

Неки ваздушни сушачи су осетљиви на температуру компримованог ваздуха и морају да буду на 35 ° Ц да би се постигла жељена тачка росе. Проверите ефекат хлађења хладњака на задњем делу ваздушног компресора тако да температура ваздуха која улази у сушач је ≤ 45 ° Ц.

3, ефекат сушења са десикантима није добар.

Ефекат сушења ваздушног сушара је оптималан у почетној фази употребе, али како време пролази десикант се полако усисава због дуготрајне употребе сушача. Конкретно, сушач у двоструком торњеви за адсорпцију ваздуха имаће и тунелски ефекат, што је још неповољније за адсорпцију адсорбента. У овом случају десикант треба заменити у времену. Адсорбенти су загађени да деградирају перформансе. Загађење уља ваздушног филтера није комплетно, замените филтер и замените адсорбент.

Прекомерна обрада. Требало би се подесити у складу са процијењеним пропусним капацитетом сушача.

Улазни притисак је пренизак. Проверите да ли је ваздушни компресор неисправан и да се подесите на излазни притисак од 0.7Мпа.

Слаба репродукција. Запремина гаса за регенерацију је мала, време регенерације је одговарајуће проширено, отпорност на издувне гасове регенерације је велика, а пригушивач се очисти.

Отказ електричног система, дејство вентила није тачно. Проверите да ПЛЦ (програмски контролер) функционише у складу са наведеним радњама.


 • Контактирајте нас

  Контакт: Лео
  Тел: + 86-21-60913363
  Мобилни: +8617821748376
  Емаил: ји88918760@163.цом
  Сајт: ввв.јиаиу-гас.цом

 • Kategorija proizvoda
 • Цопиригхт © Јиаиу Специал Екуипмент Сва права задржана.