TEL: +86-21-60913363
Kategorija proizvoda
Контактирајте нас

Контакт: Лео
Тел: + 86-21-60913363
Мобилни: +8617821748376
Емаил: ји88918760@163.цом
Сајт: ввв.јиаиу-гас.цом

Новости
Dom > Новости > Sadržaj
7 Заједнички проблеми са генератором азота
Aug 10, 2018

У хемијској производњи, многе хемијске реакције захтевају азот високог чистоћа, а потребан је генератор азота. Генератор азота се односи на уређај који користи ваздух као сировину за одвајање азота и азота од њега физичким средствима за добијање азота. Према различитим методама класификације, произвођачи азота који се користе у индустрији могу се подијелити на три типа, наиме, метод криогеног сепарације ваздуха, метода сепарације метала молекуларног сита (ПСА) и метода сепарације зрака од мембране. Сваки инструмент има грешку, како ријешити седам уобичајених грешака произвођача азота:


1. Током рада, мерач показује да дигитални притисак не достигне задату вредност, што је узроковано цурењем ваздуха. Пут плина је потпуно пропуштен, посебно сушара и батерије.


Друго, проверите да ли батерија пропушта.

1 Отворите бочну плочу инструмента и посматрајте црну гумичасту подлогу између панела како бисте видели да ли постоји деформација или пропуштање воде. Ако их има, замените батерију;

2 Након што плин азота улази у притисак од 5КГ, вод акумулатора мора бити статичан. Ако се пликови непрекидно појављују, батерија је прекинута.


Треће, у раду генератора азота постоји бука

Да ли је електромагнетни вентил прстен: користите 14 кључа како бисте правилно прилагодили густину матице на магнетном вентилу, немојте бити сувише чврста; ако није неопходно отворити магнетни вентил за чишћење унутрашњости (главни разлог је због нечистоћа у унутрашњости електромагнетног вентила), ако је чишћење завршено Не, морате га замијенити новим.


Четврто, постоји излазни гас код чизме

Када стартни притисак расте, притисните црвени прекидач за кашњење на предњој страни, а затим излазите из притиска са излаза и сачекајте 10 минута пре коришћења.


5. Генератор азота не ради, екран не приказује дисплеј.

1 Проверите да ли напајање има напајање;

2 Да ли је укључен струјни круг;

3 Проверите да ли је осигурање спаљено. Осигурање се налази у жичној утичници на полеђини инструмента (уз образац осигурања). Користите мали "један" одвијач или оштри метални алат за уклањање. Осигурање је 5А.

4 Отворите плочу инструмент табле и проверите да ли је утикач кабла на екрану постављен правилно.

5 Погледајте лампицу индикатора на плочи унутар инструмента. Ако није осветљена, проверите да ли је спаљивање осигурања на плочи. Ако је изгорео, мора се заменити осигурањем 3А. Ако се након промене не приказује, напајање се мора мијењати.


Шесто, генератор азота почиње да прикаже "000"

Проверите улаз ваздуха на инструменту за унос плина

7. Након што је генератор азота укључен 10 минута, број се приказује, али нема повећања, нема излаза гаса.

Проверите да ли је уложак магнетног вентила слободан и слободан. Користите универзални мерач да бисте измерили два утикачи електромагнетног вентила. Ако нема напона од 220В, потребно је да замените напајање.


 • Контактирајте нас

  Контакт: Лео
  Тел: + 86-21-60913363
  Мобилни: +8617821748376
  Емаил: ји88918760@163.цом
  Сајт: ввв.јиаиу-гас.цом

 • Kategorija proizvoda
 • Цопиригхт © Јиаиу Специал Екуипмент Сва права задржана.