TEL: +86-21-60913363
Kategorija proizvoda
Контактирајте нас

Контакт: Лео
Тел: + 86-21-60913363
Мобилни: +8617821748376
Емаил: ји88918760@163.цом
Сајт: ввв.јиаиу-гас.цом

Знање
Dom > Знање > Sadržaj
Радни принцип сушења
Apr 13, 2018

Радни принцип

Ако је дрво направљено од дрвета, сушење дрвета може спречити деформацију производа, керамичка гајба је сува пре него што калцинација може спречити да се готов производ испразни. Поред тога, суви материјали се такође лако транспортују и чувају, на пример, жетва жито ће се осушити до одређеног садржаја влаге како би се спречила плес. Пошто је природна суша далеко од задовољавања потреба развоја производње, разне механичке машине за сушење су широко распрострањене.

Количина водене паре у компримованом ваздуху одређује се температуром компримованог ваздуха: при одржавању притиска компримованог ваздуха је скоро исти, нижу температуру компримованог ваздуха компримованог ваздуха може се смањити садржајем водене паре и вишак водене паре се кондензује у течност. Машина за сушење од смрзавања УПОТРЕБА овом принципу користи технологију хлађења за сушење компримованог ваздуха. Стога машина за хладно сушење има расхладни систем. Расхладни систем машине за сушење смрзавање припада компресионом хлађењу, састоји се од четири основне компоненте, као што су расхладни компресор, кондензатор, испаривач и експанзиони вентил. Између њих, заузврат, спојите цев у облику затвореног система, расхладно средство у систему стално кружење, промјену стања и размјену топлоте помоћу компримованог ваздуха и расхладног медија. Сушач са компримираним ваздухом такође има адсорпциону сушицу и растварач за сушење.

Компресор за хлађење подиже хладњак у ниску температуру у испаривачу у цилиндар компресора, паром хлађења се компримује, а притисак и температура расте истовремено. Расхладно средство високог притиска високог притиска паре са кондензатором, кондензатором, вишом температуром замене топлоте хлађења са релативно ниском температуром воде за хлађење или ваздух, количина топлоте расхладног средства је одузета воденом или ваздушном хлађењем , расхладне течности у течност. Овај део течности се затим транспортује до експанзионог вентила који пролази кроз експанзиони вентил у нискотемпературну течност ниског притиска и у испаривач; У испаривачу течност расхладне течности ниске температуре и ниског притиска апсорбује топлоту компримованог ваздуха и испарава (познато под називом "испаравање"), док се компримовани ваздух охлади и кондензује велика количина течне воде. Хлађење расхладног средства у испаривачу компресор је усисао, тако да се расхладно средство може компримовати, кондензовати, гурати и испарити у систему, чиме се завршава циклус.

У систему за хлађење машине за сушење са замрзавањем, испаривач је опрема за пренос хладне количине. Хладњак апсорбује топлоту компримованог ваздуха и остварује сврху дехидрације и сушења. Компресор је срце, а делује као инхалација, компресија и транспортна пара хлађења. Кондензатор је уређај који ослобађа топлоту, пропушта топлоту из испаривача у средство за хлађење (попут воде или ваздуха) заједно са топлотом из улазне снаге компресора. Вентил за проширење / вентил за гашење АЦТС као гаса за расхладно средство, контролише и регулише количину течности за хлађење која улијева у испаривач, а систем дели на два дела: страну високог напона и страна ниског притиска.


 • Контактирајте нас

  Контакт: Лео
  Тел: + 86-21-60913363
  Мобилни: +8617821748376
  Емаил: ји88918760@163.цом
  Сајт: ввв.јиаиу-гас.цом

 • Kategorija proizvoda
 • Цопиригхт © Јиаиу Специал Екуипмент Сва права задржана.