TEL: +86-21-60913363
Kategorija proizvoda
Контактирајте нас

Контакт: Лео
Тел: + 86-21-60913363
Мобилни: +8617821748376
Емаил: ји88918760@163.цом
Сајт: ввв.јиаиу-гас.цом

Знање
Dom > Знање > Sadržaj
Основни принцип сушења спрејом
Apr 13, 2018

Сушење у распршивању је начин употребе атомизера за распршивање течности сировине у капљице и производ добијањем врућим гасом. Машина за сушење са спрејом може се подијелити у три типа према атомизацији сировина:

1. Средство за проток ваздуха користи се компримовани ваздух за испуштање из млазнице при великој брзини (већи од 300 м / с), у зависности од трења изазваног разликом између две фазе течности за гас и течност је подељена у капљице за маглу.

2. Притисни атомизер УПОТРЕБЉАВА пумпу високог притиска да би течност добила високи притисак. Када течност под високим притиском пролази кроз млазницу, притисак се може претворити у кинетичку енергију, а висока брзина се распршује као капљице за маглу.

3. Ротацијски центрифугални атомизер се атомизује центрифугалном силом на ротационом диску високог обртаја (90 ~ 160 М / С) од ивице диска.

Сушилица је опрема за уклањање влаге из контејнера пумпањем ваздуха унутар контејнера до жељеног вакуума. Суви радови, спремник у вакуумском стању, обложени топлом водом или паром, грејање термалног уља, са ротацијом спремника ниске брзине, материјал резервоара је нагоре и надоле, унутар и изван покрета "дијамантске стазе" и апсорбира испаравање , о дечијем дану "1. јуна", "Шта деца желе поклон", студије о интелигентној технологији, као што је "топ" иПхоне апплеа. Како све више и више електронских производа шири продајне канале до "генерације иПад", водена паре се континуирано испуштају кроз пут вакуумске цеви како би се постигла сврха сушења материјала.

У исто време сушене смеше, може остварити вишефункционални рад према захтеву купца за прскање, филтрирање и дробљење. Машина за континуално сушење ниске температуре за вакуум сушара је посебно погодна за високу вискозност, високу масу и високе угљене хидрате, итд., Што је тешко решити у сушењу са спрејом и вакуумској пећници. И може одржати стабилност и конзистентност серије производа.

Специјализовани сушач за полимеризацију ацетона постављен је да се меша, тако да се глатка паста, паста, паста суши. Машина за полимер-ацетон се користи за уклањање влаге из контејнера након што ваздух унутар посуде достигне жељени вакуум.

На располагању су различити уређаји за исхрану, а храњење је константно стабилно. У процесу нема премошћавања. Специјални уређај за хлађење је постављен на дну машине за сушење како би се избегло погоршање материјала у подручју високе температуре на дну. Специјални уређај за заптивање ваздушног притиска и уређај за хлађење лежајева ефикасно продужавају животни век преноса. Специјални уређај за одвајање ваздуха смањује отпорност опреме и ефикасно обезбеђује капацитет за сушење ваздуха за сушење. Комора за сушење је опремљена са оцијењеним прстеновима и вијенцима, а финоживост материјала и коначна влага се могу подесити. (на пример, укупна влага калцијум карбоната може се подесити на мање од 0,1%). У поређењу са другим методама сушења, проценат материјала може се ефикасно повећати. Сува брзина ваздуха у затвореном простору је велика, а материјал је кратак, што може ефикасно спречити приањање материјала на зид и материјал осетљив на топлоту, како би се постигла висока ефикасност, брза, мала опрема и велика производња.


 • Контактирајте нас

  Контакт: Лео
  Тел: + 86-21-60913363
  Мобилни: +8617821748376
  Емаил: ји88918760@163.цом
  Сајт: ввв.јиаиу-гас.цом

 • Kategorija proizvoda
 • Цопиригхт © Јиаиу Специал Екуипмент Сва права задржана.