TEL: +86-21-60913363
Kategorija proizvoda
Контактирајте нас

Контакт: Лео
Тел: + 86-21-60913363
Мобилни: +8617821748376
Емаил: ји88918760@163.цом
Сајт: ввв.јиаиу-гас.цом

Знање
Dom > Знање > Sadržaj
Посуда под притиском је контејнер под притиском који може издржати притисак
Apr 13, 2018

Посуда под притиском је контејнер под притиском који може издржати притисак. Посуде под притиском су изузетно разноврсне и имају важне улоге и улоге у многим секторима, као што су индустрија, цивилна и војна, иу многим областима научног истраживања. Посуде под притиском које се користе у хемијској индустрији и петрохемијској индустрији, које се користе само у петрохемијској индустрији, чине око 50% укупних посуда под притиском. Посуда под притиском се користи у хемијској и петрохемијској индустрији, пре свега за пренос топлоте, преноса маса, реакција и других технолошких процеса, као и складиштење и транспорт гаса под притиском или течних гасова. Постоје и велике апликације у другим индустријским и цивилним областима, као што су компресори на ваздух. Све врсте помоћних машина (хладњачи, пуфери, сепаратори уља и воде, резервоари за складиштење, испаривачи, течност расхладног средства итд.) Су све посуде под притиском.

Посуда под притиском: посуда под притиском је затворени уређај који носи одређени притисак. У циљу ефикаснијег спровођења научног управљања и безбедносне инспекције, "прописи о надзору надзора над бројем тлачних посуда" наше земље у зависности од радног притиска, средње опасности и његове улоге у производњи посуде под притиском могу се поделити у три категорије.

Израђују се различити захтеви за пројектовање, производни процес и предмете инспекције, садржај и методе посуда под притиском сваке категорије. Посуда под притиском применила је систем лиценце за безбедност увоза, а роба која није добила сертификат о лиценци за безбедност увоза није дозвољено увозити. Требало би бити у складу са најновијим ТСГ21-2016 "стационарним регулаторима надзора над сигурносном технологијом у подјели, према првом медију подељен је у прву групу средње и друге групе медија, а затим према притиску и запремини категорија Ⅰ класе, Ⅱ класе, Ⅲ класе, стара лет правила која се називају прва, друга, трећа класа више није примењива.


 • Контактирајте нас

  Контакт: Лео
  Тел: + 86-21-60913363
  Мобилни: +8617821748376
  Емаил: ји88918760@163.цом
  Сајт: ввв.јиаиу-гас.цом

 • Kategorija proizvoda
 • Цопиригхт © Јиаиу Специал Екуипмент Сва права задржана.