TEL: +86-21-60913363
Kategorija proizvoda
Контактирајте нас

Контакт: Лео
Тел: + 86-21-60913363
Мобилни: +8617821748376
Емаил: ји88918760@163.цом
Сајт: ввв.јиаиу-гас.цом

Твин Товер Генератор ПСА азота

Јиаиу Твин-товер ПСА азотни генератор користи технологију адсорпције притиска (ПСА) за одвајање азота из компримованог ваздуха, компримовани ваздух који се састоји од приближно 21% кисеоника и 78% азота пролази кроз молекуларно сито угљеника (ЦМС),

Јиаиу Твин-товер ПСА азотни генератор користи технологију адсорпције притиска (ПСА) за одвајање азота из компримованог ваздуха, компримовани ваздух који се састоји од приближно 21% кисеоника и 78% азота пролази кроз молекуларно сито угљеника (ЦМС), угљеник молекуларна сита преферирају адсорбовање кисеоника и воду, да пролази азот као производни гас при одређеном притиску, када је један од адсорпционих кула у фази адсорпције, други кула се регенерише, адсорбовани гас се пушта у атмосферу кроз вакуумско угљенично молекулско сито, циклус затим понавља , стабилна чистоћа и проток азота се може постићи.

 

Основни циљеви су постојање расположивог азота генератора ПСА и ниски оперативни трошкови.

 

Кључне карактеристике генераторских агрегата ПСА Твин Товер-а су


1. Сигуран и прецизан систем филтрације

Систем филтрирања азотних агрегата ПСА користи међународно напредне прецизне филтере за ваздух. Штитник за уклањање угља у високој ефикасности, потпуно филтриран, адсорбиран сировин који садржи воду, садржај уља.

 

2. Напредна и јединствена технологија пуњења

Уређај за производњу азотног агрегата Јиаиу ПСА усваја технологију за производњу азота у немачком стилу и технологију пуњења молекуларних сита, максимализује опоравак молекуларних сита, како би се смањила стопа сецања молекулских сита, животни вијек азота је више од десет година.

Јиаиу ПСА нитроген генератор комбинује техничке карактеристике својих домаћих и страних колега већ дуги низ година, користе се развој кључних компоненти који утичу на век трајања молекуларних сита, прилагођавају се засебне кутије за адсорпцију, чиме се молекуларни ситни кревет увек ради под стабилним и статички услови, решити механичко хабање које је проузроковано дуго времена када је молекуларно сито под оптерећењем притиска, ау исто вријеме може се одржати и тлачна чврстоћа молекуларног сита, поред тога корекциони однос између запреминске густине молекуларног сита и однос запремине адсорпционе колоне може бити нула.

 

3. Стабилна и поуздана контрола вентила

Јиаиу систем за генерирање азотног адсорпционог притиска са ниским притиском користи пнеуматски вентил немачког Баода, вентил има век трајања од више од 2 милиона циклуса, што знатно повећава поузданост система.

 

4. Енергетски ефикасно угљенично молекуларно сито

Јиаиу систем за генерисање азотног адсорпционог притиска са високим степеном искоришћења угљеничног молекуларног сита, јаки адсорпциони капацитет, век трајања до 10 година.

 

5. Прецизни и интелигентни инструменти за анализу

Чистота азота Јиаиу Нитроген Генератор система може се контролисати на мрежи, дисплеј показивач има аутоматски алармни уређај за праћење.

 

6. Побољшајте систем контроле високог квалитета

Јиаиу систем производње азота користи Сиеменсов програмски контролер са излазним сигналом, опрема може бити потпуно аутоматско контролисано пребацивање и надгледање.

 

7. Притисак и проток се могу независно флексибилно контролисати

Излаз за опрему са регулатором притиска, излазни притисак може се подесити између 0.1-0.6МПа. Систем је опремљен вентилом за регулацију протока, проток може бити изабран према стварним потребама, чистоћа азота се може подесити преко вентила за контролу протока.

 

Јиангсу Јиаиу специјална опрема Цо, Лтд се фокусира на индустрију азота у трајању од 30 година, Твин-товер ПСА азот генератор је поуздана, сигурна и ниска потрошња енергије. Јединствена технологија за пресовање молекуларних сита у индустрији за производњу азотних агрегата адсорпције азота за притисак.

 

Hot Tags: двоструки торањ пса азот генератор, Кина, произвођачи, добављачи, купују, цену, за продају
Srodni proizvodi
 • Контактирајте нас

  Контакт: Лео
  Тел: + 86-21-60913363
  Мобилни: +8617821748376
  Емаил: ји88918760@163.цом
  Сајт: ввв.јиаиу-гас.цом

 • Kategorija proizvoda
 • Цопиригхт © Јиаиу Специал Екуипмент Сва права задржана.