TEL: +86-21-60913363
Kategorija proizvoda
Контактирајте нас

Контакт: Лео
Тел: + 86-21-60913363
Мобилни: +8617821748376
Емаил: ји88918760@163.цом
Сајт: ввв.јиаиу-гас.цом

Спремници гасних резервоара

Резервоар за гас је дизајниран за складиштење плина за опрему, а од улоге стабилизације притиска система, према различитом притиску који може издржати резервоар за гас, може се подијелити у резервоар високог притиска, гасни резервоар ниског притиска, резервоар атмосферског притиска. Спремник горива може се подијелити према ...

Резервоар за гас је дизајниран за складиштење плина за опрему, а од улоге стабилизације притиска система, према различитом притиску који може издржати резервоар за гас, може се подијелити у резервоар високог притиска, гасни резервоар ниског притиска, резервоар атмосферског притиска. Резервоар за гориво се може подијелити према различитим материјалима: резервоар од угљеничног челика, резервоар за нискоградњу од нерђајућег челика, резервоар од нерђајућег челика

 

Функција

1, Складиштење енергије

2, Стални гасни притисак

3, Уклањање штете проузроковане импулсним притиском на директни утицај

4, Обезбедите стабилност и континуитет излазног гаса

5, Одвојеност влаге и нечистоћа у гасу прелиминарно

 

Наша предност

1, процес селекције материјала, Јиаиу ЈЦ серија гаса резервоар највиших стандарда челика, високе чврстоће, добра жилавост.

2, поступак заваривања, аутоматска опрема за заваривање, висока ефикасност рада, формирање завара, чисте линије.

3, поступак прскања, поступак распршивања у комбинацији са сценом за производњу производа, бојом против рђе у спреју, унутрашњим одабиром епокси смоле за прскање, нерђајућим и трајним.

4, поступак инспекције, употреба напредне опреме за детекцију на бурету производа све детекције откривања завареног вара, испитивања притиска воде, 100% испитивања без разарања.

 

Мере предострожности током инсталације и рада

1, За инсталацију опреме потребна су сидра за причвршћивање опреме на тлу. Улаз и излаз гаса такође треба да буде чврста веза како би се спречило разбијање пукотина улазних и излазних лука и дијелова заваривања у раду.

2, Опрема се мора користити у оквиру техничких параметара као што су притисак, температура и медијум наведени на цртежу.

3, Опрема са радом под притиском строго је забрањена судара и удара, демонтажа и заваривање донота када резервоар ради под притиском.

4, Сигурносни вентил и манометар морају бити проверени и одржавани у складу са локалним прописима, а одводни вентил треба редовно испуштати.

5, Корисник ће извршити рутинско одржавање опреме и његовог сигурносног прибора, и регистроваће резервоар и редовно вршити инспекцију у складу са локалним прописима.

 

Hot Tags: цистерне за складиштење, Кина, произвођачи, добављачи, куповина, цена, за продају
Srodni proizvodi
 • Контактирајте нас

  Контакт: Лео
  Тел: + 86-21-60913363
  Мобилни: +8617821748376
  Емаил: ји88918760@163.цом
  Сајт: ввв.јиаиу-гас.цом

 • Kategorija proizvoda
 • Цопиригхт © Јиаиу Специал Екуипмент Сва права задржана.