TEL: +86-21-60913363
Kategorija proizvoda
Контактирајте нас

Контакт: Лео
Тел: + 86-21-60913363
Мобилни: +8617821748376
Емаил: ји88918760@163.цом
Сајт: ввв.јиаиу-гас.цом

Генератор азота од нехрђајућег челика

У поређењу са генератором азотног угљеничног челика, сви генератори азота од нерђајућег челика имају јачу отпорност на корозију, мање су склони за рђу, не преципитују штетне материје и имају стабилније перформансе. Компоненте и радни ток генератора од нерђајућег челика: 1. Компримовани ...

У поређењу са генератором азотног угљеничног челика, сви генератори азота од нерђајућег челика имају јачу отпорност на корозију, мање су склони за рђу, не преципитују штетне материје и имају стабилније перформансе.

генератор азота од нерђајућег челика


Компоненте и радни ток генератора азота од нерђајућег челика:

1. Компонента за пречишћавање компримованог ваздуха

Компримовани ваздух који се добија од ваздушног компресора прво се уноси у склоп пречишћавања компримованог ваздуха. Компримовани ваздух прво уклања већину уља, воде и прашине из филтра за цевовод, а затим даље уклања воду кроз сушач за ласе и уклања уље и прашину из финог филтера. Дубоко пречишћавање врши суперфински филтер који следи. Према условима система, Јинпаи је специјално дизајнирао дегреасер компримованог ваздуха како би спречио евентуалну инфилтрацију уља и обезбедио довољну заштиту за молекуларно сито угљеника. Ригорозни дизајн јединице за пречишћавање ваздуха осигурава век трајања угљеничног молекуларног сита. Чист ваздух третиран овим модулом може се користити за ваздух инструмента.


2, резервоар за складиштење ваздуха

Функција резервоара за складиштење ваздуха је да смањи пулсацију протока ваздуха и да делује као пуфер; чиме се смањује флуктуација притиска система, тако да компримовани ваздух глатко пролази кроз компримирану компримирану компоненту како би се довољно уклонили нечистоће уља и воде и смањили оптерећење каснијег ПСА кисеоника и уређаја за одвајање азота. Истовремено, када адсорпциони кула ради на прелазу, он такође обезбеђује велику количину компримованог ваздуха потребног за брз раст тлака у кратком времену за ПСА уређај за сепарацију кисеоника и азота, тако да се притисак у адсорпционом кулу брзо подиже се на радни притисак, обезбеђује поуздану и стабилну опрему. трцати.


3. Уређај за сепарацију кисеоника и азота

Постоје две адсорпционе куле са посебним молекуларним ситама А и Б. Када чисти компримовани ваздух улази у улазни крај колоне А и протиче кроз молекулско сито угљеника до излазног краја, О2, ЦО2 и Х2О се адсорбирају тиме, а производ азота излази из излазног краја адсорпционог торња. После одређеног временског периода, молекуларно сито угљеника у колони А се адсорбује и засићује. У то вријеме А торањ аутоматски зауставља адсорпцију, а компримовани ваздух улази у Б куку за апсорпцију кисеоника и производњу азота, а молекуларно сито А торња се регенерише. Регенерација молекуларног сита се постиже брзим падом адсорпционог торња на атмосферски притисак како би се уклонио адсорбовани О2, ЦО2 и Х2О. Две куле наизменично врше адсорпцију и регенерацију, комплетну сепарацију кисеоника и азота и континуирано излазе из азота. Горе наведене процесе контролише програмабилни логички контролер (ПЛЦ). Када је подешен ниво чистоће азота излазног краја, ПЛЦ програм делује, аутоматски се отвара вентили, а неквалификовани азот се аутоматски провлачи како би се обезбедио да се неквалификовани азот не излази на тачку гаса.


4, резервоар за азотни резервоар

Резервоар азотног пуфера се користи за изједначавање притиска и чистоће азота одвојеног од система за сепарацију азота и кисеоника како би се обезбедило континуирано снабдевање азотом. Истовремено, након укључивања адсорпционог торња, он ће допунити неки од својих сопствених гасова до адсорпционог торња. Са једне стране, помаже да се адсорпциони торањ подстакне, а такође игра улогу заштите кревета. Она игра изузетно важан процес у процесу рада опреме. Споредну улогу.

Hot Tags: произвођач азота од нерђајућег челика, Кина, произвођачи, добављачи, купују, цену, на продају
Srodni proizvodi
 • Контактирајте нас

  Контакт: Лео
  Тел: + 86-21-60913363
  Мобилни: +8617821748376
  Емаил: ји88918760@163.цом
  Сајт: ввв.јиаиу-гас.цом

 • Kategorija proizvoda
 • Цопиригхт © Јиаиу Специал Екуипмент Сва права задржана.