TEL: +86-21-60913363
Kategorija proizvoda
Контактирајте нас

Контакт: Лео
Тел: + 86-21-60913363
Мобилни: +8617821748376
Емаил: ји88918760@163.цом
Сајт: ввв.јиаиу-гас.цом

Нерђајући челик Аир Рецеиве Танк

Јиангсу Јиаиу Специал Екуипмент Цо, Лтд Ми можемо израдити различите спецификације пловила под притиском и резервоаре за гас, могу се прилагодити према потребама купаца. Мали резервоари за гас, на пример, резервоари од 0,3 м3, резервоари од 0,6 м3 и гасни резервоар од 1 м3 су сви конвенционални производи. Велики гас ...

Јиангсу Јиаиу Специал Екуипмент Цо, Лтд Ми можемо израдити различите спецификације пловила под притиском и резервоаре за гас, могу се прилагодити према потребама купаца. Мали резервоари за гас, на пример, резервоари од 0,3 м3, резервоари од 0,6 м3 и гасни резервоар од 1 м3 су сви конвенционални производи. Велики резервоари за гас, као што су резервоари од 50 м3, резервоари од 100 м3, резервоари од 200 м3 могу се прилагодити према захтеву. Материјали су резервоари од нерђајућег челика, гасни резервоари угљеничног челика и тако даље.


Резервоар од нерђајућег челика, резервоар је од нерђајућег челика. У поређењу са обичним резервоарима за гасове од угљеничног челика, резервоари за гориво од нерђајућег челика могу издржати веће притиске, који се широко користе у многим применама високог притиска, истовремено, резервоар од нерђајућег челика има веома истакнуту особину: перформансе заптивања резервоара су одличне, упад штетних супстанци у ваздух, уверите се да садржај резервоара није загађен спољним светом.


Уводни танк резервоара за ваздух

1. Врсте: резервоар за складиштење, резервоар за складиштење ваздуха, вертикални спремник, хоризонтални резервоар за складиштење, сферни резервоар, резервоар од угљеничног челика, резервоар од нерђајућег челика и тако даље.

2. Материјали: угљенични челик, нерђајући челик и обојени метали:

3. Притисак: ниски притисак, средњи притисак и висок притисак.

4. Температура: ниске температуре, средње температуре и високе температуре.

5. Средњи: незапаљиви, нетоксични и не-корозивни медијум, вода, ваздух, кисеоник, аргон, хелијум, азот

6. Капацитет обраде: максимални пречник: 6м; максимална дужина: 60м, максимална тежина: 600тонс

7. Применљиве индустрије: петрохемија, хемијска хемија, прецизна хемија, нуклеарна енергија, металуршки, фармацеутски, машине, храна, пестицид, гума, ваздухоплов и тако даље.


Важно ваздухопловно примање резервоара у ваздушном компресорском систему

Резервоар за складиштење ваздуха је интегрални и важан део било ког система компримованог ваздуха. Обично је резервоар за пријем величине 6-10 пута већи од брзине протока система. Дакле, ако компресор има рејтинг од 25 цфм на 100 пси, резервоар за пријем треба да буде најмање 150 кубних стопа, минимум. У систему компримованог ваздуха пријемни резервоар пружа следеће предности:

Пријемни резервоар делује као резервоар компримованог ваздуха за максималне захтеве. Резервоар за пријем ће помоћи у уклањању воде из система тако што ће ваздух омогућити да се охлади. Пријемни резервоар умањује пулсацију у систему узрокованих реципрочним компресором или цикличним поступком низводно. Слично као резервоар воде обезбеђује воду током суша и чува воду током влажних времена, резервоар за пријем ваздуха надокнађује максималну потражњу и помаже у балансирању снабдевања компресора с потражњом система. По закону је потребно примати резервоаре да имају вентил за смањење притиска и манометар. Прекидни вентил треба поставити на 10% више од радног притиска система. Такође је важно уградити или ручно или аутоматско одводњавање на резервоар за пријем ради уклањања воде из система.


Предности производа

1. Дизајн Слободан дизајн према захтеву купца

2. Завршено У објектима за чишћење и пражњење прашине, унутрашња и вањска завршна обрада специфичним стандардима су уобичајена пракса. Галванизација, епоксидна смола и друге завршне обраде на Ваш захтев.

3. Материјали за испитивање, процеси и завршни производи се тестирају на различите начине, укључујући: рендгенске тестове, испитивања затезања, испитивања тврдоће, пенетрацију боје, хидростатичку, радиографску итд.

4. Потпуно сертификовање документа може се испоручити: - сертификати о усклађености, хидраулични тестови, поступци заваривања, испитивања заваривања, сертификати материјала, манометри, помоћни вентили итд. На ваш захтев.


Наше предности

Јиангсу Јиаиу специјална опрема Цо, Лтд специјализована је за пројектовање и израду различитих судова под притиском. 30 година искуства у производњи високог квалитета. Имајте јак Р & Д тим, виши инжењери могу брзо да понуде цртеж у складу са вашим захтевима. 100% провера квалитета пре испоруке. Наше посуде под притиском се широко користе у нафти, хемији, електроници, аутомобилској индустрији, производњи енергије, рударству, фармацији и другим индустријама. Радујемо се за растућу јачу сарадњу са нашом компанијом.


Hot Tags: Кина, произвођачи, добављачи, купују, цену, за продају
Srodni proizvodi
 • Контактирајте нас

  Контакт: Лео
  Тел: + 86-21-60913363
  Мобилни: +8617821748376
  Емаил: ји88918760@163.цом
  Сајт: ввв.јиаиу-гас.цом

 • Kategorija proizvoda
 • Цопиригхт © Јиаиу Специал Екуипмент Сва права задржана.