TEL: +86-21-60913363
Kategorija proizvoda
Контактирајте нас

Контакт: Лео
Тел: + 86-21-60913363
Мобилни: +8617821748376
Емаил: ји88918760@163.цом
Сајт: ввв.јиаиу-гас.цом

Специјални генератор азота за прехрамбену индустрију

Да би задовољио потребе азота у прехрамбеној индустрији, Јиаиу је развио раствор азотног генератора специфичног за храну чистоћом од 95% до 99,9% и прилагођавањем чистоће базираним на карактеристикама прехрамбене индустрије. Различита храна има различите захтеве за азотом ...

Да би задовољио потребе азота у прехрамбеној индустрији, Јиаиу је развио раствор азотног генератора специфичног за храну чистоћом од 95% до 99,9% и прилагођавањем чистоће базираним на карактеристикама прехрамбене индустрије. Различита храна има различите захтеве за чистоћу азота и постиже оптималан ефекат очувања. Будући да је азот инертан на нормалној температури и није лако развијати бактерије, он се широко користи у очувању и складиштењу хране, као што су пиће, воће, поврће, колачи, чај, кинески биљни лекови, пасте и сл. одржава изворну боју, мирис и укус хране. Квалитет складиштења је знатно бољи од механичког расхлађивања. У области хране, потреба за азотом није толико висока као чистоћа. Храна у процесу свежег чувања, кисеоник у траговима у околини може добити најбољи ефекат очувања. Производјач азота у храни има мали унос опреме, погодан рад, ниске оперативне трошкове, брзи ефекат, а време конзервације и чувања хране може се значајно проширити.

Специјални генератор азота за прехрамбену индустрију


Функције опреме за производњу азотног генератора хране

1, чистоћа се може подесити у распону од 95% до 99,9%, сушење азота, ниска тачка росеја, погодно за очување хране;

2, однос учинка цијена је одличан, а опоравак улагања је брз;

3, компактан изглед, компактна структура, мали отисак, лако се чисти, задовољавају високе захтеве чистости прехрамбене индустрије;

4, процес је зрео, направљен од висококвалитетних уређаја, издржљив.


Применљива храна:

1, пиво, вино, воћно вино, уље за кување, конзерви, дувачке боце, азот пре употребе, може уклонити кисеоник како би се спречила оксидација, кварење и нестајање негазираних пића и уља за кување. Ако се користи плут заптивач, он може спречити обликовање у плутури унутар бочице.

2, пуффед, пржена храна: спречава храну од омекшавања и мириса са малом количином воде, а паковање облика је добар, транспорт није лако срушити.

3, колачи, печена роба, пита од јајног зрна: опште време конзервације може се продужити више од 3-5 месеци. После азотног пуњења, може спречити деформацију и дробљење током транспорта.

4, млечни прах, соја млеко у праху: употреба мале количине азота може спречити или смањити агломерацију узроковану дуготрајним складиштењем млека у праху.

5, житарице, ораси, воће, поврће: испуњени са чистоћом од 95% азота, могу спречити штету од штеточина, остављајући 5% кисеоника такође може смањити брзину дисања воћа, очигледан је ефекат очувања.

6, бомбона, мала храна: углавном погодна за амбијентну амбалажу. Ефекат је исти као 2 и 3.

Hot Tags: специјални произвођач азота за прехрамбену индустрију, Кина, произвођачи, добављачи, купују, цену, на продају
Srodni proizvodi
 • Контактирајте нас

  Контакт: Лео
  Тел: + 86-21-60913363
  Мобилни: +8617821748376
  Емаил: ји88918760@163.цом
  Сајт: ввв.јиаиу-гас.цом

 • Kategorija proizvoda
 • Цопиригхт © Јиаиу Специал Екуипмент Сва права задржана.