TEL: +86-21-60913363
Kategorija proizvoda
Контактирајте нас

Контакт: Лео
Тел: + 86-21-60913363
Мобилни: +8617821748376
Емаил: ји88918760@163.цом
Сајт: ввв.јиаиу-гас.цом

Једноставни притисци

једноставна једноставна посуда са високим притиском посуде је посуда под притиском која има једноставну структуру и низак ризик, у поређењу са посудама с опћим тлаком, једноставне посуде под притиском имају следеће карактеристике: 1. Мала запремина: запремина једноставног контејнера не прелази 1м3. 2. Дизајн ...

једноставна посуда под притиском је посуда под притиском са једноставном структуром и низким ризиком, у поређењу са посудама за генерални притисак, једноставна посуда под притиском имају следеће карактеристике:

1. Мала запремина: запремина једноставног контејнера не прелази 1м3.

2. Пројектовани притисак је низак: пројектовани притисак једноставне посуде под притиском не прелази 1.6Мпа.

3. Медијум је безопасан: Општи медијум је ваздух, азот или водена пара упарена медицинском дестилованом водом.

4. Распон температуре пројектовања је мали: температура конструкције контејнера је 10-110 ° Ц.

5. Вредност запремине производа и радног притиска је мала: производ запремине и радног притиска није већи од 1000Мпа / Л

6. Ризик од малог притиска: Контејнер је направљен од челичне траке или танких челичних плоча, деформација је лако координисати, концентрација напона није очигледна, укупни ниво напона је низак, материјал има добру заварљивост и жилавост, па могућност дефеката заваривања који изазивају крхки отказ мали.

 

Јиаиу резервоари за складиштење гаса играју кључну улогу у примјени индустријских предузећа као што су индустријска и рударска, нафтна, хемијска, фармацеутска, текстилна, грађевинска и котлови. У фабрици која користи компримовани ваздух, резервоар за складиштење гаса може учинити излаз компримованог ваздуха глатким и деловати као пуфер. Резервоар такође прикупља влагу из хлађеног ваздуха и уклања га из система. Резервоар за складиштење гаса је такође ваздушни јастук, који гарантује захтјеве за кориштење током кориштења максималног гаса. Функција резервоара за складиштење гаса је за складиштење компримованог ваздуха и стабилизацију притиска извора гаса, који може елиминисати или смањити цикличну пулсацију протока плина компресора клипног типа, стабилизирати притисак у цевоводу и довести цевовод за кратко време након затварања да би се завршио потребан рад Пнеуматског програма, у исто време, компримовани ваздух пролази кроз резервоар за гас и има одређени ефекат уклањања воде и деконтаминације.

 

Ново купљени једноставни посуди под притиском не морају проћи кроз процес регистрације на локалном инспекцијском одсеку; Када достигне препоручени период, он ће бити укинут сам. Уколико је потребно да се и даље користи, треба се пријавити посебној инспекцијској инспекцији и агенцији за испитивање за периодичну инспекцију у складу са "Спецификацијама за периодичну инспекцију посуда под притиском".

 

Јиангсу Јиаиу под притиском се широко користе у петрохемијској, електроничкој индустрији, производњи аутомобила, производњи енергије, рударству, фармацији и другим индустријама. Производи се извозе у земљу и диљем свијета, Јиангсу Јиаиу Специал Екуипмент Цо., Лтд. је у складу с филозофијом управљања преживљавањем с квалитетом и развојем са престижом, придржавају се бренда, квалитета, технологије, иновација и широко потраживање гледишта купаца и константно побољшавајући квалитет производа и развој производа, са "висококвалитетним, лијепим и јефтиним" како би освојили купце.


Јиаиу резервоар за гас је јединствен и иновативан, са комплетним сортама и савршеном сервисном услугом. Посвећен је сервисирању клијената у земљи и иностранству.

 

Hot Tags: једноставне посуде под притиском, Кина, произвођачи, добављачи, куповина, цена, на продају
Srodni proizvodi
 • Контактирајте нас

  Контакт: Лео
  Тел: + 86-21-60913363
  Мобилни: +8617821748376
  Емаил: ји88918760@163.цом
  Сајт: ввв.јиаиу-гас.цом

 • Kategorija proizvoda
 • Цопиригхт © Јиаиу Специал Екуипмент Сва права задржана.