TEL: +86-21-60913363
Kategorija proizvoda
Контактирајте нас

Контакт: Лео
Тел: + 86-21-60913363
Мобилни: +8617821748376
Емаил: ји88918760@163.цом
Сајт: ввв.јиаиу-гас.цом

ПСА генератор кисеоника

Ми смо произвођачи и извозници висококвалитетних ПСА генератора кисеоника из Кине. Наше кисеоникове биљке засноване су на ПСА технологији. Са овом технологијом, производимо кисеоничне генераторе гаса који су ниски за одржавање и врло економични док производе жељене резултате у систематичном

Ми смо произвођачи и извозници висококвалитетних ПСА генератора кисеоника из Кине. Наше кисеоничке биљке засноване су на ПСА технологији, по овој технологији. Производимо кисеоничне генераторе гаса који су ниски за одржавање и врло економични док на жеље систематично производе жељене резултате. Ови гасни генератори ПСА Кисеоника апсорбују азот уз помоћ два посуда за упијање испуњених зеолитским молекулским сито одговорним за апсорпцију азота.


Истакнуте карактеристике ПСА генератора кисеоника


Најновија технологија

Ниски трошкови одржавања

Чврст дизајн

Једноставно за рад

Даљински управљач је доступан


Наш ПСА генератор кисеоника је чврст и висококвалитетан је произведен уз најбољу технологију. ПСА биљке су врхунски дизајнирани од стране наших искусних инжењера. Производња машина за производњу кисеоника врши се у складу са међународним стандардима. Наше ПСА машине долазе у различитим димензијама и капацитетима од 0.5м3 / сат до 2000м3 / сат. Наш сервис након продаје одговара потребама купаца.


Генератори гаса за кисеоник - ПСА

Обезбеђују вам најквалитетнију генерацију гасних агрегата за кисеоник, генератора гаса за кисеоник, генератора пса кисеоника, система генератора гаса за кисеоник, гаса генератора кисеоника и генератора гаса ваздушног кисеоника са ефикасном и благовременом испоруком.


Индустријске примене ПСА генератора кисеоника

Хемијска оксидација

Заваривање

Таљење

Спајалица

Батерије за производњу

Индустрија стакла

Таљење бакра

Обрада отпадних вода

Узгајање рибе

Папирна индустрија


Јиангсу Јиаиу специјална опрема Цо, Лтд професионални Р & Д и производњу ПСА опрема за сепарацију ваздуха, ПСА генератор кисеоника, генератор кисеоника адсорпционог кисеоника, индустријски генератори кисеоника, генератор високе киселине са 30 година искуства у индустрији, у исто време постоје ПСА азотни генератори, серија опреме за сепарацију ваздуха, као што су посуде под притиском. Управљамо се научним компанијама, оптимизованим дизајном производа, напредном технологијом, савршеним системом осигурања квалитета, пружамо савршеном производу купцима.


Hot Tags: пса кисеоник гасни генератор, Кина, произвођачи, добављачи, купују, цену, на продају
Srodni proizvodi
 • Контактирајте нас

  Контакт: Лео
  Тел: + 86-21-60913363
  Мобилни: +8617821748376
  Емаил: ји88918760@163.цом
  Сајт: ввв.јиаиу-гас.цом

 • Kategorija proizvoda
 • Цопиригхт © Јиаиу Специал Екуипмент Сва права задржана.