TEL: +86-21-60913363
Kategorija proizvoda
Контактирајте нас

Контакт: Лео
Тел: + 86-21-60913363
Мобилни: +8617821748376
Емаил: ји88918760@163.цом
Сајт: ввв.јиаиу-гас.цом

ПСА генератор азота

Ваздух пролази кроз ваздушни филтер како би се уклонила прашина и нечистоће, затим улази у компресор ваздуха и компримује се до потребног притиска. Након стриктног одмашћивања, уклањања воде, уклањања прашине и пречишћавања, излаз је чист и компримован.

ЈИ-ЦМС радни принцип ПСА азотног гаса

Ваздух пролази кроз ваздушни филтер како би се уклонила прашина и нечистоће, затим улази у компресор ваздуха и компримује се до потребног притиска. Након стриктног одмашћивања, уклањања воде, уклањања прашине и пречишћавања, излаз је чист и компримован. Сврха ваздуха је да обезбеди век трајања молекуларног сита у кутији за адсорпцију. Постоје две адсорпционе куле опремљене угљеничним молекулским ситама. Када један торањ ради, други кула се десорбира под сниженим притиском. Чист ваздух улази у радну адсорпциону кућу. Кисеоник, угљен диоксид и влага се адсорбују кроз молекуларно сито. Гас који улази у излаз је азот. Друга кула (десорпциона колона) уклања адсорбовани кисеоник, угљен-диоксид и воду из поре молекуларног сита у атмосферу. На овај начин, двије куле раде у ротацији како би довршиле раздвајање азота и кисеоника и континуирано излазе из азота. Јиаиу ПСА Генератор азота Производња азота 1-3000Нм3 / х, тачка росе азота ≤ -40 ° Ц.


Карактеристике генератора гаса ПСА

1. Чистоћа азота агрегата ПСА азотног гаса је 97% -99,9%. Ако је потребан азот вишег чистоћа, опрема за пречишћавање азота се може додати. Јиаиу има серију ЦХБ опреме за пречишћавање азота на бази угљеника и ЦХА серију опреме за пречишћавање азота хидрогенације. 97% -99,9% излаза азота из агрегата азота за адсорпцију азота притиска улази у опрему за пречишћавање азота, а истовремено се кроз мерач протока додава одговарајућа количина водоника како би се прочистила опрема. У кули за деоксидацију, водоник и остаци трагова кисеоника катализују се за производњу воде, која се затим охлади воденим кондензатором, осушена сепаратором за пару и додатно осуши помоћу десикатора (алтернативна употреба два каса за адсорпционо сушење: једно адсорпционо сушење Вода, друга дренажа топлотне десорпције) за добијање азота високе чистоће, чистоћа азота у овом тренутку може да достигне 99,9995%

 

2. Када се започне метода адсорпције притиска са притиском на дугме, квалификовани азотни производ се може добити у року од 30 минута од почетка рада. Ако је потребан азотни гас високе чистоће, уређај за пречишћавање гасова азота може се користити за 99.99% за приближно 30 минута. 99,9999% азота високе чистоће. Такође можете притиснути дугме на стоп. Због тога је генератор азота за адсорпцију азота за подмазивање погодан за посебне ситуације прекидног рада.

 

Јиангсу Јиаиу Специјална опрема Цо, Лтд Стручно истраживање и развој ПСА опрема за сепарацију ваздуха, ПСА азотни генератор, генератор нихања адсорпције азота на притисак, мембрански азотни генератор, високотучни генератор азота, има 30 година индустријског искуства, као и ПСА кисеоник генератор, са 30 година искуства у индустрији, истовремено постоје ПСА кисеонички генератори, серија опреме за сепарацију ваздуха као што су посуде под притиском. Управљамо се научним компанијама, оптимизованим дизајном производа, напредном технологијом, савршеним системом осигурања квалитета, пружамо савршеном производу купцима.

 

Hot Tags: пса азотни гасни генератор, Кина, произвођачи, добављачи, купују, цену, на продају
Srodni proizvodi
 • Контактирајте нас

  Контакт: Лео
  Тел: + 86-21-60913363
  Мобилни: +8617821748376
  Емаил: ји88918760@163.цом
  Сајт: ввв.јиаиу-гас.цом

 • Kategorija proizvoda
 • Цопиригхт © Јиаиу Специал Екуипмент Сва права задржана.