TEL: +86-21-60913363
Kategorija proizvoda
Контактирајте нас

Контакт: Лео
Тел: + 86-21-60913363
Мобилни: +8617821748376
Емаил: ји88918760@163.цом
Сајт: ввв.јиаиу-гас.цом

Адсорптион Генератор кисеоника

ПСА азотни генератор је аутоматска опрема која одваја ваздух од кисеоника, у зависности од перформанси молекуларног сита, када је под притиском адсорпција молекуларног сита и депресуризација десорпција молекуларног сита.

Мали преносни ПСА индустријски генератор кисеоника за продају


Спецификација ПСА индустријског генератора кисеоника

капацитет кисеоника: 1-2000Нм3 / х

чистоћа кисеоника: 93% + - 2%

излазни притисак: 0.1-0.8МПа (1-8Бар) подесива


Принцип рада ПСА кисеоника

ПСА азотни генератор је аутоматска опрема која одваја ваздух од кисеоника, у зависности од перформанси молекуларног сита, када је под притиском адсорпција молекуларног сита и депресуризација десорпција молекуларног сита. Молекуларно сито је врста сферичног грануларног адсорбента, који се формира помоћу технологије за обраду специјалних рупа. Површина и унутрашња површина и унутрашњост су испуњени микро порама. Карактеристике жљебова омогућавају одвајање кисеоника и азота. Раздвајање кисеоника и азота молекуларним ситама заснива се на малим разликама у кинетичким пречницима ова два гасова. Молекул азота има бржу стопу дифузије у микро порама молекуларног сита. Спора стопа дифузије молекула кисеоника / азота. Молекули азота су обогаћени на крају од адсорпционог торња.


Генератор азота је конструисан у складу са принципом рада ПСА (Адсорптион Свинг Свинг) и састоји се од најмање два апсорбера испуњена молекуларним ситом. Апсорбери пређу алтернативно помоћу компримованог ваздуха (претходно пречишћени како би се елиминисали уље, влага и прашак) и произвели кисеоник. Док контејнер, прекривен компримираним ваздухом, производи гас, други се регенерише губитком атмосфере под притиском гасова који су претходно адсорбовали. Процес долази циклично. Генератора управља ПЛЦ.


Слике ПСА индустријског генератора кисеоника за продају

Техничке карактеристике и посвећеност сервису

- То је напредна технологија са мање инвестиција.

- Квалитет је поуздан и чистоћа и количина Н2 су стабилни.

- Уређај се испоручује на начин који је монтиран на скидање, који се лако може транспортовати и инсталирати.

- Пуна је аутоматска контрола и нема потребе за оператерима, једноставан за покретање и искључивање, једноставно и практично одржавање.

- Наше сервисно одељење формира стручни тим инжењера. Увек се придржавамо општег принципа "добре воље, високог квалитета, иновативности и развоја" и пратимо идеју да максимално задовољимо клијенте, што је поставило добру основу за осигурање квалитета услуге. Добили смо доста похвала јер не само да гарантујемо квалитет услуге, већ и предности купаца.

- Бесплатна гаранција за опрему током обећаног периода

 

Hot Tags: генератор кисеоника адсорпционог кисеоничног притиска, Кина, произвођачи, добављачи, куповина, цена, за продају
Srodni proizvodi
 • Контактирајте нас

  Контакт: Лео
  Тел: + 86-21-60913363
  Мобилни: +8617821748376
  Емаил: ји88918760@163.цом
  Сајт: ввв.јиаиу-гас.цом

 • Kategorija proizvoda
 • Цопиригхт © Јиаиу Специал Екуипмент Сва права задржана.