TEL: +86-21-60913363
Kategorija proizvoda
Контактирајте нас

Контакт: Лео
Тел: + 86-21-60913363
Мобилни: +8617821748376
Емаил: ји88918760@163.цом
Сајт: ввв.јиаиу-гас.цом

Генератор апсорпционог азота под притиском

Генератор азота за адсорпцију азота за притисак користи чист компримирани ваздух као сировину. употреба угљеничног молекуларног сита као адсорбента, користећи принцип адсорпције нихања притиска, добијају азот на собној температури.

Генератор азота за адсорпцију азота за притисак користи чист компримирани ваздух као сировину. употреба угљеничног молекуларног сита као адсорбента, користећи принцип адсорпције нихања притиска, добијају азот на собној температури. Према разлици у количини кисеоника и азота адсорбованог на површини угљеничног молекулског сита у ваздуху, стопе дифузије кисеоника и азота у молекуларним сатовима угљеника су различите, преко програмабилног логичког контролера за контролу отварања и затварања програмабилни вентил, процес адсорпције притиска, десорпција декомпресије, сепарација кисеоника и азота се завршавају како би се добио азот високе чистоће.

 

Карактеристике генератора азота за адсорпцију притиска

1. Јединствени дистрибутор гаса избјегава утицај брзог протока ваздуха на молекуларна сита угљеника. Уверите се да није у праху, нема потребе за додавањем или заменом, у исто време је искоришћеност кревета значајно побољшана, побољшава ефикасност за 20 до 25%.

2. Јединствена структура адсорпционог слоја, хладњак за воду може се користити уместо хладног сушара за хлађење компримованог ваздуха, ако је конфигурисан са сушачем, тачка росе азота може да достигне температуру од -60 ° Ц.

3, савршена технологија производње азота, ефикасност производње азота је већа, а чистоћа азота је већа.

4, филтер специјалних конструкција, може ефикасно уклонити уље и воду у доводном ваздуху, молекуларно сито је заштићено од загађења уља и воде у дужем временском периоду, чинећи да производни капацитет азота уређаја не опада дуго времена.

5, научни дизајн муффлер, паметна структура, може ефикасно елиминисати буку издувних гасова, без загађења буке у окружењу.

6, добро опремљени, увезени пнеуматски вентили, вентили са електромагнетним пилотом и ПЛЦ програмски контролери, обезбеђују дуготрајан, континуиран, без проблема рад уређаја.

7, аутоматско управљање, без човјека.

8, Јиаиу азотна опрема уграђена у базу, компактна структура, мали отисак.

 

Напредна природа Јиаиу Прессуре Свинг Адсорпционог азотног генератора

1. Ниски трошкови: Напредни процес Јиаиу ПСА азотног генератора је једноставна метода производње азота, неколико минута након покретања, азот се производи, потрошња енергије је ниска, а трошкови азота су нижи од трошкова криогеног сепарације ваздуха .

2. Поуздане перформансе: увезена контрола микрорачунара, потпуно аутоматско управљање, нема потребе за специјалним тренерима, само притисните прекидач за покретање да бисте покренули аутоматски, како бисте постигли континуирану производњу азота.

3. Чистоћа и стабилност азота: у потпуности надгледа и приказује инструмент, обезбеди потребну чистоћу азота.

4. Изаберите квалитетно увезено угљенично молекуларно сито: са великим капацитетом адсорпције, отпорношћу на високи притисак и дугим веком трајања.

5. Висококвалитетни регулациони вентил: висококвалитетни увозни специјални цевни пнеуматски вентил, обезбедити да опрема за азот функционише стабилно и поуздано.

6. Јака техничка снага и одлична сервисна услуга, паковање информација о опреми, када се опрема инсталира на локацији, потребно је повезати само извор гаса, извора напајања и извора воде. изврсна електрична и механичка технологија монтаже, пружају континуиране техничке услуге, одговорне за пуштање у рад и обуку на лицу места.

 

Hot Tags: генератор азота за адсорпцију азотног притиска, Кина, произвођачи, добављачи, куповина, цена, за продају
Srodni proizvodi
 • Контактирајте нас

  Контакт: Лео
  Тел: + 86-21-60913363
  Мобилни: +8617821748376
  Емаил: ји88918760@163.цом
  Сајт: ввв.јиаиу-гас.цом

 • Kategorija proizvoda
 • Цопиригхт © Јиаиу Специал Екуипмент Сва права задржана.