TEL: +86-21-60913363
Kategorija proizvoda
Контактирајте нас

Контакт: Лео
Тел: + 86-21-60913363
Мобилни: +8617821748376
Емаил: ји88918760@163.цом
Сајт: ввв.јиаиу-гас.цом

Генератор азота

ЈИ / ЦМС серија Генератори азота за употребу у различитим индустријским постројењима. Наш генератор азота користи или ПСА систем (Адсорптион Свинг Свинг) или Нитроген Мембране Тецхнологи за генерисање чистости душика са 97% на 99,999%.

ЈИ / ЦМС серија Генератори азота за употребу у различитим индустријским постројењима. Наш генератор азота користи или ПСА систем (Адсорптион Свинг Свинг) или Нитроген Мембране Тецхнологи за генерисање чистости душика са 97% на 99,999%. Висока чистоћа Азот се генерише коришћењем компримованог ваздуха и одвајањем 78% ваздуха који је већ азот док праже друге гасове. Због тога је азоту дозвољено слободно пролаз кроз излаз брода. Молекули азота се затим сакупљају у спремнику за употребу у процесу.

 

Предности А генератора азота ПСА

Генератори азотних адсорпција под притиском (ПСА) су способни да производе гас азота високе чистоће из једне једноставне робе, ваздуха. Ова чистоћа се такође може набавити кроз криогене системе, али су то знатно сложеније и скупе, тако да се може оправдати само ако је потрошња екстремно висока. ПСА технологија, користећи Царбон Молецулар Сиеве (ЦМС) у многим његовим генератором азота да би произвели континуирано снабдевање азотом високе чистоће. У наставку су само неке од предности које би објекат желео уклањањем цилиндара за гас од свакодневних операција.


1. Удобност

Нема више губитка снабдевања гасом током анализе јер се азот може испоручити на захтев. Нема потребе за управљање залихама гаса или поновним испоруком расутог терета.


2. Конзистентност и поузданост

Снабдијевање гасом је константно и испоручује се у стабилној чистоћи, тако да нема ризика од контаминације цевовода што би могло отежати резултате анализе и продуктивност рада.


3. Ниски оперативни трошкови

Замена застарјелих постројења за одвајање ваздуха може довести до штедње у производњи азота већу од 50%. Нето трошкови производње душика на локацији знатно су мањи од трошкова набавке набављених у флашираном или течном стању азота.


4. Генератори азота су мање штетни по животну средину

Производња азота на лицу места је одржив и енергетски ефикасан приступ обезбеђивању чисте, чисте, суве азотне гасе. У поређењу са енергијом која се захтева од криогених постројења за сепарацију ваздуха, као и са транспортом течног азота из постројења до постројења, произвођачи азота троше знатно мање енергије и доводе до значајног смањења емисије угљеника.


Hot Tags: произвођач азота, Кина, произвођачи, добављачи, купују, цену, продају
Srodni proizvodi
 • Контактирајте нас

  Контакт: Лео
  Тел: + 86-21-60913363
  Мобилни: +8617821748376
  Емаил: ји88918760@163.цом
  Сајт: ввв.јиаиу-гас.цом

 • Kategorija proizvoda
 • Цопиригхт © Јиаиу Специал Екуипмент Сва права задржана.