TEL: +86-21-60913363
Kategorija proizvoda
Контактирајте нас

Контакт: Лео
Тел: + 86-21-60913363
Мобилни: +8617821748376
Емаил: ји88918760@163.цом
Сајт: ввв.јиаиу-гас.цом

Н2 ПСА генератор азота за фармацеутску

Н2 ПСА генератор азота за фармацеутску

ПСА (Адсорптион Свинг Свинг) је напредна технологија сепарације гасова, заснована на физичкој, адсорпцији унутрашње површине на унутрашњој површини у адсорбенту на молекуле гаса, одвајајући гас карактеристикама апсорбовања на ...

Опис производа

Азотни гас се користи у свим секторима фармацеутске индустрије. Од активних фармацеутских састојака високих чистоће у производном процесу, до инертизације блистер паковања и вакцина за вакцину, наш генератор азота је раствор азота у фармацеутском простору.

Н2 се широко користи у циљу смањења присуства кисеоника у ситуацијама када сагоревање представља велику забринутост. Бланкетирање или инертирање окружења помоћу гасовог азота може стабилизовати материјале који иначе могу бити штетни или чак експлозивни када ступе у контакт са кисеоником. Азот је сух, инертан гас који може заменити кисеоник у ситуацији када кисеоник може пружити катализатор за сагоревање или тамо где може утицати на квалитет производа.

Употреба генератора азота за медицинску опрему у лабораторији или болници је популарна пракса због повећане сигурности, удобности, поузданости и једноставности складиштења које нуде у поређењу са употребом цилиндара високог притиска.

Апликације

1.Храна, пиће, житарице и лекови: Погодно је користити у пакирању за подешавање гаса и азотног паковања воћа, поврћа, цвијећа, листова чаја и пуффед хране, пита од кита, млијека, европског стила јаја, разних колача , фармске производе и локалне специјалне производе, као што су пиринач, семе и кестен, такође врсте лекова итд.

2.Металургија: За заштиту од анђеала, заштиту од агломерације, нитрогенизацију, прање и пухање пећи итд. Користе се у областима као што су третман метала, металургија праха, магнетни материјал, процес бакра, метална мрежа, поцинчана жица, полупроводник итд.
3. Хемијска и нова материјална индустрија: За гас хемијског материјала, пухање цевовода, замена гасова, заштита гаса, транспорт производа итд. Користе се у областима као што су хемијска, уретанска еластична влакна, гума, пластика, пнеуматик, полиуретан, биолошка технологија, интермедијер, итд.
4.Електронска индустрија: За инкапсулацију, агломерацију, жарење, деоксидацију, складиштење електронских производа. Користе се у областима као што су вршно заваривање, циркулација, заваривање, кристал, пиезоелектричност, електронски порцелан, електронска бакарна трака, батерија, електронска легура итд.


Предности генераторског агрегата Н2 ПСА

1. Генерирати сопствени азот на захтев.

2.Редуће Н2 трошкове.

Hot Tags: н2 пса нитроген генератор за фармацеутску, Кина, произвођачи, добављачи, купују, цену, за продају
Srodni proizvodi
 • Контактирајте нас

  Контакт: Лео
  Тел: + 86-21-60913363
  Мобилни: +8617821748376
  Емаил: ји88918760@163.цом
  Сајт: ввв.јиаиу-гас.цом

 • Kategorija proizvoda
 • Цопиригхт © Јиаиу Специал Екуипмент Сва права задржана.