TEL: +86-21-60913363
Kategorija proizvoda
Контактирајте нас

Контакт: Лео
Тел: + 86-21-60913363
Мобилни: +8617821748376
Емаил: ји88918760@163.цом
Сајт: ввв.јиаиу-гас.цом

Микро-топлотна адсорпција компресовани ваздушни сушач

Високо ефикасна сушара за сушење компримованог ваздуха са микро топлотом Опис производа ЈСР Микро-топлотна адсорпциона сушилица ваздуха Влага која се налази у компримованом ваздуху се не третира процесима сушења и пречишћавања, што може резултирати: корозијом цевовода, оштећењем опреме повезане са ваздухом или ниже. ..

Високо ефикасна комора за сушење ваздуха са адсорпцијом микро-топлоте

 

Опис производа

ЈСР микро-топлотни адсорпциони ваздушни сушач

Влага која се налази у компримованом ваздуху се не третира процесима сушења и пречишћавања, што може довести до: корозије цевовода, оштећења опреме у ваздуху или ниже ефикасности производње, негативног утјецаја на квалитет вашег производа

 

Постројење ЈСР постројења за компримовани ваздух може вам помоћи да смањите садржај влаге ваздуха, импирирајте мирис, направите

сигурно не добијате воде без нечистоћа, никакав неуобичајени мирис високог квалитета компримованог ваздуха. Због тога, ЈСР обезбеђује прилагођени систем компримованог ваздуха и помаже вам да добијете најбоља решења за компримовани ваздух. Пружамо вам висококвалитетну и ефикасну пост-процесну опрему, омогућавамо вам једнократно куповину.

 

Детаљан увод

Следи један део компресорске опреме за третирање ваздуха. Он користи компримовани ваздух како би уклонио замрзнут начин компримиране влаге у ваздуху, поуздан и згодан и јефтин.

 

Компримовани ваздух пролази кроз посуду са две "торњеве" напуњене медијима, као што су активирани алуминијум, силика гел, молекуларно сито или други десикантни материјал. Овај десикантни материјал привлачи воду из компримованог ваздуха путем адсорбције. Како се вода приклања десиканту, десикантни "кревет" постаје засићен. Сушилица је временски подешена да пребаци кулисе на основу стандардног НЕМА циклуса, након што овај циклус доврши неки компримовани ваздух из система користи се за "чишћење" засићеног постројења за сушење тако што једноставно удари воду која се придржава десиканта. десикант је да доведе тачку рошења притиска компримованог ваздуха до нивоа у којем вода више неће кондензирати, или како би се што више могуће уклонило што више воде са компримованог ваздуха.

 

1.Хладњак за фрижидер има двостепену измјену топлоте ради побољшања ефикасности и уштеде енергије.

 

2.Ит нуди високоефикасни сепаратор који гарантује изузетно низак пад притиска и несметан рад чак иу тешким условима рада.

 

3.Хладњак хладњачког ваздуха има термички заштићене вентилаторе за хлађење и сигурносни систем који спречава оштећење компресора због неисправности или високих радних температура.

 

4.Имају контроле за самоподешавање како би обезбедиле изузетно ниску и сталну тачку росишта, а спречавају залеђивање.

 

5.Хладњак за сушење ваздуха нуди аутоматско електронско одводно постројење са сваком јединицом.

 

6. Има низак ниво буке и има дизајн који штеди простор.

 

Наша фирма

Јиаиу је препознатљив у свијету изврсни понудјач рјешења за ваздушни систем, тренутно се наши производи и рјешења користе у више од 40 земаља и региона, послују различитим индустријама широм свијета

 


Hot Tags: сушара за сушење компримованог ваздуха за микро топлоту, Кина, произвођачи, добављачи, куповина, цена, за продају
Srodni proizvodi
 • Контактирајте нас

  Контакт: Лео
  Тел: + 86-21-60913363
  Мобилни: +8617821748376
  Емаил: ји88918760@163.цом
  Сајт: ввв.јиаиу-гас.цом

 • Kategorija proizvoda
 • Цопиригхт © Јиаиу Специал Екуипмент Сва права задржана.