TEL: +86-21-60913363
Kategorija proizvoda
Контактирајте нас

Контакт: Лео
Тел: + 86-21-60913363
Мобилни: +8617821748376
Емаил: ји88918760@163.цом
Сајт: ввв.јиаиу-гас.цом

Индустријски ПСА систем кисеоника

Индустријски ПСА систем кисеоника ПСА систем за генерисање кисика производи кисеоник чистоће око 93 ~ 95%, а капацитет може бити од 1 ~ 2000Нм3 / сат. Систем укључује ваздушни компресор, фрижидер са хладњаком и филтере, резервоар за ваздух ваздуха генератора ваздуха, резервоар за кисеоник. ПСА генератор кисеоника ...

Индустријски ПСА систем кисеоника

ПСА систем генератора кисеоника производи кисеоник чистоће око 93 ~ 95%, а капацитет може бити од 1 ~ 2000Нм3 / сат. Систем укључује ваздушни компресор, фрижидер са хладњаком и филтере, резервоар за ваздух ваздуха генератора ваздуха, резервоар за кисеоник. Генератор ПСА кисеоника може се користити за индустријску и вишеструку индустрију, има нижу цену, али већу ефикасност.

Радни принципи

Принципи адсорпције притиска (ПСА) ПСА генератора високог нивоа су адсорпција и дифузија. Сваки гас има карактеристичну брзину адсорпције када се адсорбује Зеолит Молецулар Сиеве (ЗМС). ЗМС има велику површину која садржи волумен микро пор и пролаза. Азот има већу стопу адсорпције од кисеоника. Када компримовани ваздух улази у ЗМС, молекули кисеоника могу проћи кроз ову велику површину. Молекули азота се адсорбују на површину. Пошто је ЗМС засићен азотом, требало би да буде депресивна да се регенерише за следећи циклус. Користимо две куле испуњене ЗМС-ом како би произвели континуирани ток азота. Током депресуризације, кисеоник ниже чистоће него што се захтева пренесе се на други кула, што се зове изједначавање притиска. Изједначавање притиска доноси већу ефикасност и мање потрошње енергије.

Карактеристике

Главна предност нашег генератора ПСА кисеоника

Висока поузданост: Доказана ПСА технологија, једноставан инжењеринг, неколико покретних делова и међународне стандардизоване технике производње обезбеђују минимално одржавање и максималну поузданост.

Ниски трошкови: систем високих перформанси смањује потрошњу ваздуха, штеди електричну енергију.

Удобност: Аутоматско контролисање ПЛЦ-а аутоматски. Опционални контролни, екрански и алармни систем са додирним екраном омогућава генератором да се управља једним додиром. Приказује радне параметре, подсјећа на замјену филтера и даје упутства о проблему снимања. Омогућава даљинско управљање.

Једноставна инсталација: монтирана на монтажу за једноставну инсталацију и померање.

Дужи животни век: Ексклузивни систем за задржавање кревета продужава животни век зеолита молекуларног сита (ЗМС) на више од десет година.

Минимално одржавање: Генератор има веома поуздане вентиле и нема других покретних делова. Елементи филтера се лако замењују.

Технички параметри:

Место поријекла: Јиангсу Кина (копно)

Назив марке: Јиаиу

Број модела: ЈИ-ЗМС

Производња кисеоника: 1-2000Нм3 / х

Напон: 220В или као купац

Тип: Монтирана на висини

Тачка росе: -50оЦ

Чистоћа: 93 ~ 95%

Апликације

Индустрија стакла и индустрија целулозе

Металуршке индустрије

Хемијска индустрија

Третман воде и отпадних вода

Риболов генератора кисеоника

Заваривање и сечење

Медицина и болница


Hot Tags: индустријски пса кисеоник, Кина, произвођачи, добављачи, купују, цену, на продају
Srodni proizvodi
 • Контактирајте нас

  Контакт: Лео
  Тел: + 86-21-60913363
  Мобилни: +8617821748376
  Емаил: ји88918760@163.цом
  Сајт: ввв.јиаиу-гас.цом

 • Kategorija proizvoda
 • Цопиригхт © Јиаиу Специал Екуипмент Сва права задржана.