TEL: +86-21-60913363
Kategorija proizvoda
Контактирајте нас

Контакт: Лео
Тел: + 86-21-60913363
Мобилни: +8617821748376
Емаил: ји88918760@163.цом
Сајт: ввв.јиаиу-гас.цом

Висока чистост генератора ПСА азота

ПСА азотни генератор користи ваздух као сировину за производњу Н2 под собном температуром, што је погодно, стабилно и економично.

Висока чистост ПСА агрегата за азот


Опис производа

ПСА азотни генератор користи ваздух као сировину за производњу Н2 под собном температуром, што је погодно, стабилно и економично.


Спецификације

1) Капацитет азота: 1-3000Нм3 / х

2) Чистота азота: 95 - 99,9995%

3) Почетни притисак: 0,15 - 1,0Мпа (Прилагођено доступно)

4) Тачка росе: ≤ -40 ° Ц


Радни принципи

Он користи угљенично молекулско сито као адсорбент, производи азот коришћењем ПСА принципа. Под одређеним притиском, молекуларно сито угљеника има различите капацитете адсорпције кисеоника / азота, тј. Много више адсорпционог капацитета кисеоника од капацитета адсорпције азота. ПЛЦ контролише отвор и затварање пнеуматског вентила за реализацију две куле, алтернативном адсорпцијом и десорпцијом, према промени притиска, врши одвајање кисеоника / азота и даје азот жељеној чистоти.


Техничке карактеристике

1). Фулл Аутоматион

Сви системи су дизајнирани за неудележене операције и аутоматско подешавање потражње за азотом.

2). Нижи просторни захтев

Дизајн и инструмент чини фабрику велику компактност, монтажу на скијама, монтажу из фабрике.

3). Брзо покретање

Време почетка је само 5 минута да бисте добили жељену чистоћу кисеоника. Дакле, ове јединице могу се укључити и искључити у складу са променама тражње азота.

4). Висока поузданост

Веома поуздано за континуирано и стабилно функционисање са сталним временом распоређивања Нитроген Цлеаннесс постројења бољи од 99% увек.

5). Живот молекуларних сита

Очекивани живот молекуларних сита је око 10 година, тј. Читав животни век постројења за азот. Дакле, нема трошкова замене.

6). Подесива

Промјеном протока, можете испоручити азот прецизно чистом чистоћом.


Апликације

1. Металургија: За заштиту од жарења, заштиту од агломерације, нитрогенизацију, прање и пухање пећи итд. Користе се у областима као што су метално грејање, металургија праха, магнетни материјал, процес бакра, метална мрежа, поцинчана жица, полупроводник итд.

2. Индустрија хемијских и нових материјала: За гас хемијског материјала, пуцање цевовода, замјену гаса, заштиту гаса, транспорт производа итд. Користе се у областима као што су хемијска, уретанска еластична влакна, гума, пластика, пнеуматик, полиуретан, биолошка технологија, , итд.

3. Електронска индустрија: За инкапсулацију, агломерацију, жарење, деоксидацију, складиштење електронских производа. Користе се у областима као што су вршно заваривање, заваривање циркулације, кристал, пиезоелектричност, електронски порцелан, електронска бакарна трака, батерија, материјали електронске легуре итд.


Hot Tags: високи чистоти пса азот генератор, Кина, произвођачи, добављачи, купују, цену, на продају
Srodni proizvodi
 • Контактирајте нас

  Контакт: Лео
  Тел: + 86-21-60913363
  Мобилни: +8617821748376
  Емаил: ји88918760@163.цом
  Сајт: ввв.јиаиу-гас.цом

 • Kategorija proizvoda
 • Цопиригхт © Јиаиу Специал Екуипмент Сва права задржана.