TEL: +86-21-60913363
Kategorija proizvoda
Контактирајте нас

Контакт: Лео
Тел: + 86-21-60913363
Мобилни: +8617821748376
Емаил: ји88918760@163.цом
Сајт: ввв.јиаиу-гас.цом

Генератор високе чистоће азота

Јиаиу високо-чистог азотног генератора, чистоће азота до 99,999%, главне компоненте опреме за азот: систем за пречишћавање ваздуха, резервоар за ваздух, систем за адсорпцију притиска и резервоар азотног пуфера и компоненти контролног система ....

Јиаиу чистоћу азотног генератора, чистоће азота до 99,999%, главне компоненте опреме за азот: систем за пречишћавање ваздуха, резервоар за ваздух, систем за адсорпцију притиска и резервоар азота и компонента система контроле. Адсорпција под притиском је пхисисорптион. Када се притисак адсорбује и декомпресира, десорпција се врши. Материјал језгра за адсорпцију нихања притиска је молекуларно сито угљеника.

 

Карактеристике генератора Јиаиу високе чистоће азота

1, цела машина покрива подручје, најмањи производ те врсте. Велике и мале машине без основних шасија (армирано кућиште) могу се инсталирати.

2. Због јединствене структуре конструкције торња и уређаја за пресовање молекуларног сита, не додаје се молекуларно сито.

3, адсорпција двоструког торња, 24 часа континуалног рада, кретање вентила аутоматски прелази.

4. Систем управљања усваја програмабилну контролу (ПЛЦ) интелигентну контролу.

5, номинални проток, чистоћа производа производа аутоматски прилагођена.

6, чистоће азота, анализе детекције протока, неквалификованог звучног и светлосног аларма.

7. Систем пречишћавања ваздуха аутоматски пражава загађиваче.

8, дисплеј времена пребацивања пнеуматског вентила, приказ транспозиције.

9, безбедан рад, нико не чека, повезујући даљински управљач.

 

Технички параметри генератора азијског азота

Запремина азота: 1-3000Нм3 / х

Чистоћа азота: 97-99,9995%

Тачка росе азота: ≤ -40 ° Ц

Притисак азота: 0,15-1,0Мпа

 

Индустрија примене високог чистоће азота

[Индустријски агрегат за азот] примењује се на фину хемијску индустрију, нови материјал, петрохемијску индустрију, хемијску индустрију угља, хемијску индустрију соли, хемијску индустрију природног гаса и сл. И њену производну индустрију хемијских производа. Азот се углавном користи за покривање, чишћење, замену и чишћење. Транспорт притиска, агитација хемијске реакције, заштита производње хемијских влакана, заштита азота и друга поља.


[Специјални генератор азота за нафтну и гасну индустрију] Примјењује се на области заштите, транспорта, покривања, замјене, спашавања, одржавања и ињектирања азота у истраживању нафте и природног гаса на копном, нафтном и дубоком морском уља и природни гас. Уз високу сигурност, прилагодљивост и континуиране производне карактеристике.


[Специјални генератор азота за металуршку индустрију] Погодно за термичку обраду, светло жарење, заштитно грејање, металургију праха, прераду бакра алуминијума, синтеровање магнетног материјала, прераду племенитих метала, производњу лежајева и друга поља. Са високом чистоћом, континуираном производњом, део процеса захтева азот који садржи одређену количину водоника како би повећао осветљеност и тако даље.


[Специјални произвођач азота за рударску индустрију угља] Погодно за гашење пожара, разблажење гаса и гаса у рударству угља. Има три спецификације: фиксни, покретни и подземни покрети, који у потпуности задовољава захтјеве азота под различитим условима рада.


[Нитроген генератор за индустрију гумених гума] Погодно за заштиту азота, калупе и друга поља у процесу вулканизације производње гуме и гуме. Нарочито у производњи челичних радијалних гума нови процес вулканизације са азотом постепено је заменио процес вулканизације. Са чистоћом азота, континуираном производњом, високим притиском азота и тако даље.


[Специјални генератор азота за прехрамбену индустрију] Примењује се на складиштење зелене хране, амбалажа за пуњење азота, конзервирање поврћа, заптивање алкохола (може) и складиштење.


[Специјални генератор азота за електронску индустрију] Погодан за производни пакет полупроводника, производњу електронских компоненти (СМТ), ЛЕД, ЛЦД екран са течним кристалима, производњу литијумске батерије и друга поља. Генератор азота има карактеристике високе чистоће, мале запремине, мале буке и ниске потрошње енергије.


Јиангсу Јиаиу специјална опрема Цо, Лтд, специјализована за производњу азота у трајању од 30 година, са дугогодишњим искуством у индустрији, за стварање вишег квалитета произвођача азота.Изаберите Јиаиу високотворне азотне генераторе, услуге сигурније, добродошлицу посјетити фабрика.

 

Hot Tags: високотемпературни азотни генератор, Кина, произвођачи, добављачи, купују, цену, на продају
Srodni proizvodi
 • Контактирајте нас

  Контакт: Лео
  Тел: + 86-21-60913363
  Мобилни: +8617821748376
  Емаил: ји88918760@163.цом
  Сајт: ввв.јиаиу-гас.цом

 • Kategorija proizvoda
 • Цопиригхт © Јиаиу Специал Екуипмент Сва права задржана.