TEL: +86-21-60913363
Kategorija proizvoda
Контактирајте нас

Контакт: Лео
Тел: + 86-21-60913363
Мобилни: +8617821748376
Емаил: ји88918760@163.цом
Сајт: ввв.јиаиу-гас.цом

Висока чистост индустријског генератора азота

Индустријски азотни генератор високе чистоће Висока чистоћа адсорпција притиска (ПСА) је често коришћена технологија сепарације гасова. Принцип је да се молекулско сито угљеника користи за одвајање мешавине гаса за разлику од перформанси "адсорпције" различитих молекула гаса. Он користи ваздух као сирови ...

Висока чистост индустријског генератора азота

Адсорпција под притиском (ПСА) је уобичајена технологија за сепарацију гаса. Принцип је да се молекулско сито угљеника користи за одвајање мешавине гаса за разлику од перформанси "адсорпције" различитих молекула гаса. Он користи ваздух као сировину и користи високу ефикасност чврстог сорбента за селективно адсорбовање азота и кисеоника у ваздух. Нитроген и кисеоник су одвојени. Тренутно се молекуларна сита угљеника користе чешће у области производње азота. Одвајање азота и кисеоника угљеничним молекулским ситама углавном се заснива на разлици у стопама дифузије ових два гасова на површини молекуларних сита, а дифузија гасова мањих пречника (кисеоник) је бржа. Више у порама молекуларног сита угљеника, добијени гас на тај начин обогаћује азотну компоненту. После одређеног временског периода, адсорпција кисеоника угљеничким молекулским ситама достиже равнотежу. Према карактеристикама које молекуларна сита угљеника адсорбују различите количине адсорбованог гаса под различитим притисцима, притисак се смањује тако да угљена молекуларна сита ослобађају адсорпцију кисеоника. Овај процес се зове регенерација. Метода адсорпције под притиском обично користи паралелне две куле, алтернативну адсорпцију притиска и регенерацију декомпресије како би се добио континуирани проток азота.


Опис производа

1, само треба обезбедити компримовани ваздух без уља или микро-уља, започети снагу да започне производњу азота. Чистоћа азота се може прилагодити прилагођавањем протока гасова азота. Опсег подешавања је 97% -99,999%.

2. Он-лине континуирани мониторинг инструмента за мерење азота осигурава да цела јединица ради под економичним и условима уштеде енергије.

3, користећи ПЛЦ контролу, читав процес производње температуре процеса, притиска, чистоће азота и других параметара детекције на екрану на први поглед.

4, Аутоматски дренажни вентил може осигурати да хост генератора азота може дуго радити стабилно у тешким условима рада.

5, Уређај усваја оптимизован дизајн, цела машина је израђена у финој изведби, предиван изглед и издржљивост.


Опрема усваја интегрисани дизајн, а машина за хладно сушење, прикључни цевовод, сепаратор уљане воде, филтер за прашину, филтер са високим прецизношћу и резервоар за активни угљен израђени су као компресиони модул како би се обезбедиле најбоље перформансе, највећа ефикасност , и најпогодније одржавање. Вентили, пнеуматске компоненте, молекуларна сита и контролори користе све међународно признате брендове. Оптимизовани дизајн кутије за адсорпцију обезбеђује да се ниском стопом неуспјеха и минималним одржавањем не користе. Цистерне за азот и прикључне цеви су све пескане, киселе, фосфатизоване и прскане са прајмером богатим цинком и полиуретанским премазом како би машина остала у употреби годинама. леп изглед. Наш генератор азота користи аутоматско блокирање уређаја за адсорпциону кућу како би се осигурало да се молекулско сито не испразни и да чистоћа азота није ослабљена, тако да молекуларно сито врши максималну снагу и трошак генератора азота је минимизиран .


Употреба производа

Заштита хране, петрохемије, металургија и минерали, изолациони материјали, производња целулозе, производња електронских компоненти, истраживачки институти


Генератор азота произведен од Јиангсу Јиаиу Специал Екуипмент Цо., Лтд. је тестирана, чврста и поуздана опрема за производњу азота. Може задовољити ваше захтеве, без обзира на коју индустрију и околину користи, као и на једноставну инсталацију. Поуздан рад вам омогућава да брзо опоравите своје инвестиционе трошкове.


Обећавамо

Поуздан систем за производњу азота за вас! Користите нашу експертизу да вас пратите!


Hot Tags: индустријски произвођач азота високе чистоће, Кина, произвођачи, добављачи, купују, цену, продају
Srodni proizvodi
 • Контактирајте нас

  Контакт: Лео
  Тел: + 86-21-60913363
  Мобилни: +8617821748376
  Емаил: ји88918760@163.цом
  Сајт: ввв.јиаиу-гас.цом

 • Kategorija proizvoda
 • Цопиригхт © Јиаиу Специал Екуипмент Сва права задржана.