TEL: +86-21-60913363
Kategorija proizvoda
Контактирајте нас

Контакт: Лео
Тел: + 86-21-60913363
Мобилни: +8617821748376
Емаил: ји88918760@163.цом
Сајт: ввв.јиаиу-гас.цом

Резервоар за складиштење високог притиска

Резервоар за складиштење високог притиска

Гасни резервоари су пратећа опрема за ваздушне компресоре, ваздух улази у компресор и шаље се у резервоар за гас након што је под притиском, а затим из цјевовода гасног резервоара на различите локације гасова, главна улога резервоара за гас у систему за компресију ваздуха је да се осигура да је снабдевање гасом стабилно.

Опис производа:

Генерално састављен од цилиндра, главе, прирубница, прикључних цеви, заптивних елемената, лежаја и других делова и компонената, овај резервоар за складиштење високог притиска ваздуха не само што може чувати компримовани ваздух, смањити пулсацију притиска узрокован прекидним пражњењем компресор, постиже равнотежу између довода ваздуха и гаса и смањује температуру компримованог ваздуха.

Штавише, компримовани ваздух складишти воду у резервоару за гас, резервоар за гас може подесити пнеуматски притисак изазван неуравнотеженом потрошњом гаса пнеуматске опреме и повећати стабилност притиска гасне опреме.

Поред тога, опремљен је и сигурносним уређајем, мерачем и завршетком улоге различитих производних процеса. Постоје вертикални или хоризонтални опциони.

Карактеристике;

 • Пропусност машине за сушење и филтер је у складу са помицањем компресора

 • Запремина резервоара за складиштење гаса је између 10% и 20% од померања компресора. Када је потрошња гаса велика, запремина резервоара за складиштење гаса треба на одговарајући начин повећати. Ако је потрошња гаса на градилишту мала, може бити мања од 15%, пожељно не мање од 10%

 • Након што је сушач уграђен у резервоар за складиштење гаса, функција резервоара за складиштење гаса је довољна, која игра улогу пуферовања, хлађења и пражњења, што може смањити оптерећење сушара

 • Складишни резервоар високог притиска ваздуха

Технички процес:

Гас пролази кроз овај резервоар за складиштење високог притиска ваздуха, филтер, а затим и сушач. Ваздух под дејством резервоара има брзи проток ваздуха који удара у зид резервоара када пролази кроз резервоар, што доводи до брзог пада температуре у спремнику, тако да је велика количина водене паре добијене. Течност уклања велику количину воде и уља, чиме се смањује оптерећење на сушару.

Приказ производа:

carbon-steel-gas-storage-tank56587814413.jpg

Hot Tags: спремник за складиштење високог притиска, Кина, произвођачи, добављачи, куповина, цена, на продају
Srodni proizvodi
 • Контактирајте нас

  Контакт: Лео
  Тел: + 86-21-60913363
  Мобилни: +8617821748376
  Емаил: ји88918760@163.цом
  Сајт: ввв.јиаиу-гас.цом

 • Kategorija proizvoda
 • Цопиригхт © Јиаиу Специал Екуипмент Сва права задржана.