TEL: +86-21-60913363
Kategorija proizvoda
Контактирајте нас

Контакт: Лео
Тел: + 86-21-60913363
Мобилни: +8617821748376
Емаил: ји88918760@163.цом
Сајт: ввв.јиаиу-гас.цом

Потпуно аутоматски Генератор ПСА азота

Генератор азота за адсорпцију азота (под називом ПСА азотни генератор) је безбедан, практичан и уштеду енергије за директну производњу азота на лицу места. Компримовани ваздух садржи 79% азота, што није само сировина за механизам производње азота, већ и ...

Генератор азота за адсорпцију азота (под називом ПСА азотни генератор) је безбедан, практичан и уштеду енергије за директну производњу азота на лицу места. Компримовани ваздух садржи 79% азота, што није само сировина за механизам за производњу азота, већ и извор енергије за генератор азота да добије 99,999% азот високе чистоће. ПСА азотни генератор користи технологију адсорпције притиска, у којој молекуларно сито абсорбује кисеоник за производњу азота када пролази кроз компримовани ваздух и ослобађа адсорбовани кисеоник када се декомпресира и отвара за постизање ре-репликације азота. Потрошња струје генератора азота је само 0,2КВ.

Потпуно аутоматски генератор ПСА азота

Потпуно аутоматски генератор ПСА азота


адсорпциони азотни генератор са ниским притиском

адсорпциони азотни генератор са ниским притиском

Јиаиу ПСА генератор азота усваја технологију аутоматског компактирања молекуларног сита за производњу азот високе чистоће са чистоћом до 99,99% уједно. Ако је опремљена опремом за пречишћавање азота високе чистоће коју производи наша компанија, она може производити азот чистоће до 99,999%. .


Јиаиу ЦМС серија азотни генератор је водећи производ Јиангсу Јиаиу Специал Екуипмент Цо, Лтд, са годишњом производњом од 500 комплета. Јиаиу је једно од најранијих предузећа која се бави истраживањем и производњом и производњом адсорпције азотних генератора високе чистоће и прве серије специјалних уређаја за производњу генератора азота у Кини. Такође је предузеће које може масовно произвести и стандардизовати производњу у Кини.


Потпуно аутоматске техничке карактеристике азотног генератора

1. Ваздух сировине узима се из природе, а само гас азота може се производити снабдевањем компримованог ваздуха и снаге. Опрема има ниску потрошњу енергије и ниске оперативне трошкове.

2. Чистота азота је погодна за подешавање. На чистоћу азота утиче само количина азота гаса. Чистоћа азота се може подесити између 97% и 99,99%.

3, опрема је високо аутоматизована, производња гаса је брза и може се оставити без надзора. Започните и затворите једним притиском на дугме, а азот се може генерисати у року од 10-15 минута од почетка.

4. Процес опреме је једноставан, опрема је компактна, површина је мала, а опрема је прилагодљива.

5, молекуларно сито аутоматско пуњење компактне технологије, како би се избјегао феномен прашка молекуларног сита узрокован ударом ваздушног тока високог притиска, како би се осигурала дуготрајна употреба молекуларних сита.

6, дигитални мерач протока са компензацијом притиска, секундарни инструмент за надзор високе прецизности индустријског процеса, са тренутним протоком и кумулативном функцијом израчунавања.

7, увезено анализирање на интернету, високе прецизности, без одржавања.


Hot Tags: потпуно аутоматски пса азот генератор, Кина, произвођачи, добављачи, купују, цену, на продају
Srodni proizvodi
 • Контактирајте нас

  Контакт: Лео
  Тел: + 86-21-60913363
  Мобилни: +8617821748376
  Емаил: ји88918760@163.цом
  Сајт: ввв.јиаиу-гас.цом

 • Kategorija proizvoda
 • Цопиригхт © Јиаиу Специал Екуипмент Сва права задржана.