TEL: +86-21-60913363
Kategorija proizvoda
Контактирајте нас

Контакт: Лео
Тел: + 86-21-60913363
Мобилни: +8617821748376
Емаил: ји88918760@163.цом
Сајт: ввв.јиаиу-гас.цом

Филтер са компресованим ваздухом за гориво

ЈИ Филтер за гориво се углавном користи за филтрирање нечистоћа у плину, како би се заштитио нормалан рад опреме.

ЈИ Филтер за гориво се углавном користи за филтрирање нечистоћа у плину, како би се заштитио нормалан рад опреме.

 

ЈИ Фуел Принципле Принцип рада

Природни плин (гас горива) кроз дефлектор у прву комору за одвајање цеви (да би се избјегло прерано оштећење које је изазвало ударни ваздушни филтер), велике чврсте и течне честице одвојене склопом циклона, и усагласити се на дно пловила под акцијом гравитације (периодични излив из излаза за одвод). Тада гас споља кроз филтер за сепарацију коалесценције чврсте честице заглављују у филтеру, течне честице су последица функције агрегације филтера и постепено се окупља унутрашња површина филтер филма. Када капљица достигне одређену количину, због удара струјања ваздуха од пада са унутрашње површине и унутрашњег филтера, веће капљице одвојене гравитационим седиментима, одвајање компоненти може ефикасно прикупљати капљице, како би се спријечило извоз капље капљица, тако да то за побољшање ефекта раздвајања. Коначно очистите диктафон из сепаратора филтера. Са повећањем количине гаса кроз филтер, одложена честица на филтеру ће се узроковати повећањем притиска, када се притисак подиже до вредности подешавања (чита се из манометра), то показује да је филтер блокиран , треба одмах заменити. Почетни притисак сепаратора филтера није већи од 20КПа, замена притиска није већа од 100КПа.

 

Откази и третман

1. Пропуштање или провлачење проводне рупе

Покрените или повећајте процес, користите метод течног сапуна. Када нађете цурење, одмах искључите сепаратор. Операција "упрљај", одржавање мерења може се употријебити након притиска притиска на Зеро.


2. Притисак филтера се повећава или се смањује проток

Нечистоће у природном гасу или чврстим честицама ће повећати разлику тлака између пре и после сепаратора узрокованих када, када је више од 0,1МПа, то указује на то да је унутрашњи филтер спречен, зауставити систем и одмах заменити филтер. Ако два или више сепаратора раде истовремено, проток једног сепаратора мање од 70% са другим (ова вредност се може подесити у време рада), то значи да се овај сепаратор може блокирати, треба га проверити и заменити филтер елемент .

 

Hot Tags: Кина, произвођачи, добављачи, купују, цену, на продају
Srodni proizvodi
 • Контактирајте нас

  Контакт: Лео
  Тел: + 86-21-60913363
  Мобилни: +8617821748376
  Емаил: ји88918760@163.цом
  Сајт: ввв.јиаиу-гас.цом

 • Kategorija proizvoda
 • Цопиригхт © Јиаиу Специал Екуипмент Сва права задржана.