TEL: +86-21-60913363
Kategorija proizvoda
Контактирајте нас

Контакт: Лео
Тел: + 86-21-60913363
Мобилни: +8617821748376
Емаил: ји88918760@163.цом
Сајт: ввв.јиаиу-гас.цом

Ваздушно сушење са спољашњим загријавањем

Ваздушно сушење са спољашњим загријавањем

Адсорпцијско сушење подразумева помицање компримованог ваздуха кроз адсорбент, жедан за водом, који постаје засићен и који се редовно регенерише. Регенерација подразумева чишћење експандираног сувог гаса (безоловног сушара - адсорпција притиска (ПСА)) или топлог ваздуха (спољни ...

Представљање производа

Адсорпцијско сушење подразумева помицање компримованог ваздуха кроз адсорбент, жедан за водом, који постаје засићен и који се редовно регенерише. Регенерација подразумева чишћење експандираног сувог гаса (безалкохолна сушара - адсорпција под притиском (ПСА)) или топли ваздух (спољни регенеративни сушач - адсорптион температуре свинг (ТСА)) као противтокривна компримовани ваздух у фази хлађења, значајно побољшава економске користи купца.


Главне карактеристике

1. тачка росе рова.

2. Безводна челична цев за ваздух.

3. Ниже вибрације и ниска бука.

4. Вероватне, уштеде енергије, еколошки прихватљиве.

5. Добар у контроли квалитета.


Адсорптион Стаге

Стаклен ваздух који садржи влагу улази кроз ваздух, током протока кроз слој адсорпције, водена пара се адсорбира хигроскопским адсорбентима, осушени компримовани ваздух улази у мрежу компримованог ваздуха.


Апликација

Још увијек постоје одређене области и примена у којима се могу користити адсорпциони ваздушни сушари, као што су енергетска конструкција, паковање хране, прављење брода, чишћење медицинског калупа, уклањање ЕДМ преображаја и промена боје, завршне и текстурне шупљине за убризгавање, чишћење отвора у лопатима турбине, гравирање оптичке леће, чишћење и припрему полудрагих камена и накита итд.


Разлика између адсорпционог ваздушног сушача и хладног ваздуха

1 различити принцип рада

Сушач за расхладни ваздух заснива се на принципу замрзавања и одушивања, а засићени компримовани ваздух из горњег тока се охлади до одређене температуре росишта кроз измјену топлоте помоћу расхладног средства, а велика количина течне воде се кондензује и аутоматски се испуштају се из машине након што се одвоји сепаратором за гас и течност. Сушилица за адсорпциону ваздух базира се на принципу адсорбције нихања притиска, а засићени компримовани ваздух из узводног вода се контактира са десикантом под одређеним притиском, а већина вода се адсорбује у десиканту, а сув ваздух улази у низводно.


2 различита ефекта уклањања воде

Због принципа сушача за фрижидер, ако је температура прениска, постојат ће формација леда, па је температура росишта обично 2 ~ 10 ° Ц. Сушач за адсорпциони ваздух не мора да пролази промену температуре, а десикант (глинице) се може даље осушити. Стога, тачка росеа излаза може обично да достигне испод -20 ° Ц, што значи да се може постићи дубоко сушење.


3 разлика у губитку енергије

Код расхладног сушача за сушење ваздуха, пошто се хлађење врши помоћу компресије расхладног флуида, снага напајања је висока. Сушач за адсорпциони ваздух има само неколико десетина вати електричне енергије, јер само треба да контролише вентил кроз електричну контролну кутију, што значи да нема губитка снаге.


4 разлика у губитку гаса

Будући да сушилица за фрижидер доводи до сврхе уклањања воде промјеном температуре, вода се испушта из машине преко аутоматског одвођача, тако да нема губитка запремине гаса. Сушачу за адсорпциони ваздух треба регенерацију од око 12-15%, јер се десикант треба регенерисати након што је апсорпција воде засићена.


5 различитих стопа неуспеха

Будући да систем расхладног система и ваздушни систем сушилице за хладјење ваздуха укључују релативно компликоване електричне делове, а сушара за адсорпциони ваздух има само вентил који има неисправност због честих кретања, стопа неуспеха сушара за адсорпциони ваздух у нормалним условима је нормална. Нижи је од сушара за фрижидер.

Hot Tags: сушилица за адсорпцију ваздуха споља, Кина, произвођачи, добављачи, куповина, цена, за продају
Srodni proizvodi
 • Контактирајте нас

  Контакт: Лео
  Тел: + 86-21-60913363
  Мобилни: +8617821748376
  Емаил: ји88918760@163.цом
  Сајт: ввв.јиаиу-гас.цом

 • Kategorija proizvoda
 • Цопиригхт © Јиаиу Специал Екуипмент Сва права задржана.