TEL: +86-21-60913363
Kategorija proizvoda
Контактирајте нас

Контакт: Лео
Тел: + 86-21-60913363
Мобилни: +8617821748376
Емаил: ји88918760@163.цом
Сајт: ввв.јиаиу-гас.цом

Енергетски штедљиви генератори ПСА азота

Јиангсу Јиаиу Специал Екуипмент Цо, Лтд се углавном користи у хемијској, електроничкој, текстилној, угаљ, нафти, природном гасу, медицини, прехрани, стаклу, машинама, металургији праха, магнетним материјалима и другим индустријама. . Различит...

Јиангсу Јиаиу Специал Екуипмент Цо, Лтд се углавном користи у хемијској, електроничкој, текстилној, угаљ, нафти, природном гасу, медицини, прехрани, стаклу, машинама, металургији праха, магнетним материјалима и другим индустријама. . Различити захтеви за употребу азота од стране различитих корисника у различитим индустријама, Јиаиу нуди прилагођене и професионалне услуге прилагођавања ПСА азота генератора, у потпуности испуњавају захтеве гасова различитих корисника. Јединица за производњу азота у нашој компанији има карактеристике као што су једноставан проток процеса, нормална производња температуре, висок степен аутоматизације, погодно отварање и затварање, мање дијелови за ношење, лако одржавање и ниска трошка производње.


Принцип рада радника ПСА азота

Генератор азота ПСА базиран је на принципу адсорпције нихања притиска.

Употребом висококвалитетних угљеничних молекулских сита као адсорбената, под одређеним притиском, азот се производи из ваздуха. После пречишћавања и сушења компримованог ваздуха, адсорбује се под притиском и десорбира под вакуумом у адсорберу. Због кинетичког ефекта, стопа дифузије кисеоника у порама угљеничних молекуларних сита је много већа него код азота, када адсорпција не достигне равнотежу, азот је обогаћен у гасној фази како би се формирао азот високог чистоћа, затим , притисак се смањује на нормалан притисак, а адсорбент десорбује друге адсорбоване кисеонике и друге нечистоће ради постизања регенерације. Две адсорпционе куле су углавном инсталиране у систему. Једна торња адсорбује азот, а друга кула десулфурира. Кроз аутоматску контролу ПЛЦ програма, две куле се алтернативно циклично раде како би се постигла континуирана производња високо квалитетног азота.


Техничке предности ПСА генератора штедње енергије

1, једноставан за инсталацију

Опрема има компактну структуру и потпуно је опремљена. Не захтева инвестиције у инфраструктуру и мале инвестиције.


2, високо квалитетно угљенично молекуларно сито

Са великим капацитетом адсорпције, високим перформансама тлака и дугим веком трајања. Нормални радни век до 10 година.


3, сигурносни систем

Конфигуришите алармни систем система грешака и функцију аутоматског покретања за кориснике како би осигурали безбедност рада система.


4, економичнији од других метода снабдевања азотом

Процес ПСА је једноставан метод производње азота. Са ваздухом као сировином, потрошња енергије је само енергија коју потроши компресор ваздуха, који има предности малих оперативних трошкова, ниске потрошње енергије и високе ефикасности.


5, механички и електрични дизајн интеграције ради постизања аутоматског рада

Увезени ПЛЦ контролише потпуно аутоматско управљање. Чистоћа притиска азота може се подешавати и приказивати континуирано. Могу се подесити аларми притиска, протока и чистоће, а могу се реализовати и мерења даљинског аутоматског управљања и детекције, остварујући операцију беспилотног рада. Напредни систем контроле чини операцију једноставнијим, може реализовати без надзора и даљинску контролу и може пратити различите услове рада у реалном времену, чиме обезбеђује стабилност чистоће и протицаја гаса.


6, квалитетне компоненте су стабилне и поуздане гаранције

Пнеуматски вентили, електромагнетни пилот вентили и друге кључне компоненте су увезене конфигурације, поуздан рад, брза брзина пребацивања, вијек трајања више од милион пута, ниска стопа отказа, лако одржавање, ниски трошкови одржавања.


7, континуални приказ садржаја кисеоника, аутоматски алармни систем преко границе

Он-лине мониторинг чистоте азота осигурава да је потребна чистоћа азота стабилна.


8, напредна технологија пуњења осигурава век трајања опреме

Напредна технологија паковања се користи да би се молекуларно сито равномерно распоредило без мртвог угла и није лако сипати. Кутија за адсорпцију користи вишефазни уређај за дистрибуцију ваздуха и аутоматски уређај за под притиском са балансираним методом. Да би се осигурало перформансе адсорпције и стање компактности угљеничних молекулских сита и ефикасно продужити животни век угљених молекуларних сита.


9, неуспешан аутоматски систем за евакуацију азота

Ниво азота ниске чистоће на почетку укључивања аутоматски се исушује и ваздух се испоручује након што се достигне индекс.


10, чистоће азота подесиво

Чистоћа азота се лако подешава и може се произвољно прилагодити према захтеву корисника од 79% до 99,99%. Поред тога, јединствена технологија пречишћавања се може користити за повезивање прочишћивача азота у каснијој фази како би се добио 99,9995% гас високог чистоће азота.


11, јединствен процес преклапања циклуса система

Смањује хабање вентила, продужава животни век опреме и смањује трошкове одржавања.


12, бесплатно дебуговање, доживотно одржавање

Јака техничка и квалитетна сервисна услуга пружају континуирану техничку подршку, тако да корисници не брину.

 


Hot Tags: генератори пса азота уштеде енергије, Кина, произвођачи, добављачи, купују, цијену, на продају
Srodni proizvodi
 • Контактирајте нас

  Контакт: Лео
  Тел: + 86-21-60913363
  Мобилни: +8617821748376
  Емаил: ји88918760@163.цом
  Сајт: ввв.јиаиу-гас.цом

 • Kategorija proizvoda
 • Цопиригхт © Јиаиу Специал Екуипмент Сва права задржана.