TEL: +86-21-60913363
Kategorija proizvoda
Контактирајте нас

Контакт: Лео
Тел: + 86-21-60913363
Мобилни: +8617821748376
Емаил: ји88918760@163.цом
Сајт: ввв.јиаиу-гас.цом

Компримовани ваздушни сушач

Јиаиу сушара за сушење компримованим ваздухом Јиаиу сушара без грејања и грејане сушаре - сви користе двоструке кутије за сушење и стратешки постављене вентиле за сушење компримованог ваздуха. Без обзира да ли се користи без грејања или грејања, произведени компримовани ваздух се темељито осуши јер је усмерен преко он-лине ...

Јиаиу компресовани ваздушни сушач

Јиаиу сушара без грејања и грејане сушаре - сви користе двоструке десикантне куле и стратешки постављене вентиле за сушење компримованог ваздуха. Без обзира да ли се користи без грејања или грејања, произведени компримовани ваздух се темељито осуши, јер се усмерава преко он-лине сушара за сушење са десикантом. Пошто десикант у овој торби адсорбује влагу из ваздуха, десикант у офф-лине кули сушара се очисти од влаге и спремна за употребу. Основна разлика у две технологије је начин на који се влага десорбира од десиканта, такође познате и као регенерација.

 

Дизајниран за поузданост

Наш лак приступ омогућава постављање кључних тачака одржавања на нивоу оператора ради бржег сервисирања и мање застоја. Доња силуета такође омогућава усправну испоруку и олакшава инсталацију. Изузетно ниске силуете ... колектори и вентили унутар опсега руке оператера ... лако доступни прикључци за одвод и одвод ... само неколико разлика које су видљиве споља. И споља и интерно, сваки модел комбинује иновативне инжењерске и технички напредне, веома издржљиве компоненте како би се обезбедила једноставна инсталација, рад, одржавање и једноставно најсигурнији сушари за сушење. Лако одржавање вентила високих перформанси. Са манифолдовима усмереним према центру на нивоу оператора, вентили се лако приступају за одржавање. Типични мембрански вентил у сушачу без топлоте може се обновити за мање од десет минута, без уклањања вентила из колектора.

 

Избор Јиаиу Десиццант сушача

Напредни микропроцесорски контролер одржава перформансе сушара на оптималним нивоима. Константно прати функције сушара и пружа упозорење када је потребно одржавање, па је време заустављања минимално. Сваки Јиаиу сушач за сушење укључује сушилицу високе чврстоће и издржљиве, лако одржаване вентиле за непревазиђену поузданост, перформансе и вриједност купца.

 

Хеатлесс Аир сушаре

Најједноставнија од две технологије, безгрешни сушач преусмерава део сушеног компримованог ваздуха на офф-лине кулу. Овај сув ваздух затим протиче и регенерише десикант. Ваздух за чишћење, сад који је оптерећен влагом, је безопасно исцрпљен кроз пригушивач у атмосферу. Најнижа у капиталним инвестицијама, ова технологија може бити скупља за рад јер захтијева да дио сушеног компримираног ваздуха буде преусмерен из ваздушног система за регенерацију сушача.

 

Технички параметри за сушење ваздуха без грејања

Запремина плина: 0.3-1000Нм3 / мин

Тачка росе: -40 ° Ц ~ -50 ° Ц

Радни притисак: 0.4-6.0Мпа

Улазна температура: ≤45 ° Ц

Садржај уља уношења: ≤0.1мг / м3

Губитак притиска: 0.02Мпа

Стопа потрошње гаса регенерације: ≤12%

Улазни притисак: ≥0.3Мпа

Потрошња електричне енергије: АЦ220В, 60В

Радно окружење: затворено

 

Грејачи за сушење ваздуха

Ови сушари функционишу слично као без сушача за топлоту, са великим изузетком. Осушени ваздух који је преусмерен из ваздушног система прво се пролази кроз вањски гријач високе ефикасности прије уласка у офф-лине торањ ради регенерације сушача. Пошто овај загрејани ваздух може задржати знатно више влаге него неогревани ваздух, потребно је само око половине количине осушеног компримованог ваздуха за регенерацију. Иако додатак грејача и припадајућих компоненти подиже почетну капиталну инвестицију за гријање сушара, мање преусмерени компримовани ваздух значи ниже оперативне трошкове.

 

Технички параметри са гријаним сушачем

Запремина плина: 1-1000Нм3 / мин

Притисак: 0.2-6.0Мпа

Улазна температура: 110 ° Ц-150 ° Ц

Стопа потрошње гаса регенерације: ≤ 1%

Тачка росе: -50 ° Ц ~ -70 ° Ц

Пад притиска: 0.03Мпа

Радно окружење: затворено

 

Јиаиу ... На теби

Без обзира где се налази ваш објекат, Јиаиу је обавезан да вам служи 24 сата дневно, седам дана у недељи. Доступни смо да вам пружимо подршку са иновативним и исплативим сервисним решењима која ће вас одржавати у врхунским перформансама.

 

Hot Tags: сушара за компримовани ваздух, Кина, произвођачи, добављачи, куповина, цена, за продају
Srodni proizvodi
 • Контактирајте нас

  Контакт: Лео
  Тел: + 86-21-60913363
  Мобилни: +8617821748376
  Емаил: ји88918760@163.цом
  Сајт: ввв.јиаиу-гас.цом

 • Kategorija proizvoda
 • Цопиригхт © Јиаиу Специал Екуипмент Сва права задржана.