TEL: +86-21-60913363
Kategorija proizvoda
Контактирајте нас

Контакт: Лео
Тел: + 86-21-60913363
Мобилни: +8617821748376
Емаил: ји88918760@163.цом
Сајт: ввв.јиаиу-гас.цом

Расхладни ваздушни сушач

Сушац за хлађење ваздуха ЈЛД серије је нека врста компресионе расхладне технике која користи присилно хлађење компримованог ваздуха како би направила водену пау, уљну маглу и друге кондензоване капљице течне течности од аутоматског одвода.

Сушач за хлађење ваздуха ЈЛД серије је нека врста компресионе расхладне технологије која користи присилно хлађење компримованог ваздуха како би направила водену пау, уљну маглу и друге кондензоване капљице течне течности које су се од машине издувале помоћу аутоматског одвода, чиме је постигао чист компримовани ваздух.


Хладњак за сушење ваздуха ЈЛД серије користи међународне познате брендове компресора и кључних компоненти за хлађење, поуздане перформансе, стабилан рад, ниску буку, лаган и леп изглед.


Карактеристике

1. укупни дизајн за повећање одговарајућег односа, тако да су перформансе сушара, вријеме рада, живот у потпуности загарантовани;

2. Ефикасни испаривач чини учинак сушења бољи;

3. сепаратор воде обезбеђује да су гас и вода потпуно одвојени, а аутоматски аутоматски управљач отпадних вода обезбеђује правовремено испуштање воде;

4. Пречник ваздуха на ниско-ребрасти цеви чини потрошњу енергије за хлађење најмања, а капацитет хлађења је потпуно опорављен.

5. Кондензацијски притисак се аутоматски подешава; услови рада су стабилни и извор воде се чува.

6. Хладњак за сушење ваздуха ЈЛД серије има разноврсну заштиту, као што су високи притисак испаравања, ниског притиска, притисак уља, преоптерећење, заштита од кратког споја. Према захтевима корисника, могу се додати контроле тачке росе и уређаји који штеде енергију. Интелигентни контролер може приказати температуру сваког одељења и струју расхладног компресора, преко граничног аларма и заштите од искључивања.

7. једноставан за руковање и оставити серијски УСБ интерфејс дугог хода.


Технички параметри хладњачког ваздушног сушача серије ЈЛД

Запремина плина: 0,5-350Нм3 / мин

Радни притисак: 0.4-6.0Мпа

Температура улаза: ≤45 ° Ц (П ниска температура)

Улазна температура: ≤80 ° Ц (тип Г високе температуре)

Температура околине: ≤38 ° Ц

Тачка росе: 2-10 ° Ц

Начин хлађења: хлађен / хлађен ваздухом

Пад притиска: ≤0.02Мпа

Притисак воде за хлађење: 0.2-0.4Мпа


Радни принцип хладњачког ваздушног сушача серије ЈЛД

Хладњаци за хлађење ваздуха у ЈЛД серији користе принцип различитог садржаја засићене воде у различитим температурним гасовима, усвајају технологију расхлађивања како би се охладио гас, учинио много кондензације водене паре у течност и постигао сврху уклањања воде и сушења.


Састав опреме

Компоненте фрижидера за сушење ваздуха ЈЛД серије: испаривач, пред-хладњак, сепаратор за гас и текућину, компресор, кондензатор, контролна кутија и различити вентили.

1. Испаривач усваја бакарне цеви како би се проширила структура алуминијумских ребара, велика ефикасност размјене топлоте и заштита тачке росе

2, расхладни компресор, поуздане перформансе, како би се обезбедио дуготрајан рад опреме.

3, употреба Данфосс-а или истог нивоа термалног експанзијског вентила, може се ослањати на величину оптерећења сушача, аутоматски прилагођавати количину снабдевања расхладним флуидом, како би се постигла сврха очувања енергије.

 

Оперативне процедуре

Провјерите прије почетка

● Затворите улазни и излазни вентил сушара и филтера и отворите обилазни вентил.

● Започните ваздушни компресор и пустите да ваздух пролази кроз обилазни вентил око 15 минута. Најбоље је уклонити аутоматски одводник испод хладног и сувог филтера и прецизног филтера. Очистите га са компримираним ваздухом у опреми како бисте уклонили производњу. У процесу уградње, рђа и нечистоће који су заробљени у ваздушним каналима спречава пригушивање филтера и аутоматске одводе.

● Проверите напон напајања, не смије прелазити номиналну вриједност ± 10%, број фаза и електрична ожичења су исправни, услови рада као што су радни притисак, улазна температура, температура околине и обим протока су у складу са именом таблице.

● За сушач са воденом хлађењем, пре него што укључите напајање машине за сушење, морате отворити улазни вентил за хладјење воде и проверити да температура расхладне воде није већа од 32 ° Ц, проток није мањи од 0,2Т / Х, притисак воде треба да буде 0,15-0,4МПа Између неутралне воде ПХ6,5-7,5, без чврстих нечистоћа.

● Проверите да ли је индикатор напајања укључен пре него што укључите напајање.

● Затворите вентил за бајпас и улазни и излазни вентили и отворите предњи вентил аутоматског одвода.

● Обратите пажњу да ли је статични индикатор мерача притиска расхладног средства нормалан. Под нормалним околностима, статички индикатори две табеле табела високог и ниског притиска треба да буду приближно једнаки. (Мали модели имају само показивач ниског притиска. Не покрећите систем ако је притисак мањи од 0,5 МПа.)

Након што су горенаведене провјере исправне, сушач може започети. Обратите пажњу на то да ли компресор ради глатко и без буке. Обратите пажњу на то да ли се показује високи притисак расхладног стола (притисак кондензације) и да ли је табелар за хлађење ниског притиска (притисак испаравања) указује на смањење.

 

Покренути

Под нормалним околностима, корисник може директно притиснути дугме за покретање (ваздушно хлађен) за моделе испод 60м3 / мин. (Ако је расхладни сушач са воденом хлађењем, укључите довратне и излазне вентиле за расхладну воду након укључивања струје и притисните је 5 минута. Притисните дугме да бисте видели да ли је мерач ниског притиска расхладног средства нормалан. показује нормално, отвори излазни вентил ваздушног компресора, започне довод ваздуха у сушач за фрижидер, и затворите вентил за бајпас ваздуха за нормално функционисање.

 

Индустрија примене

Хладњак за сушење ваздуха ЈЛД серије се широко примењује у хладним апликацијама. Могу се користити за пнеуматску контролу, пнеуматске инструменте, пнеуматске компоненте за петрохемијску, лаку индустрију, текстил, ђубриво, металургију, електричну енергију, телекомуникације и транспортна возила. Обезбедити висококвалитетни компримовани гас.

 

Hot Tags: сушилица за хладњаче, Кина, произвођачи, добављачи, куповина, цена, продаја
Srodni proizvodi
 • Контактирајте нас

  Контакт: Лео
  Тел: + 86-21-60913363
  Мобилни: +8617821748376
  Емаил: ји88918760@163.цом
  Сајт: ввв.јиаиу-гас.цом

 • Kategorija proizvoda
 • Цопиригхт © Јиаиу Специал Екуипмент Сва права задржана.