TEL: +86-21-60913363
Kategorija proizvoda
Контактирајте нас

Контакт: Лео
Тел: + 86-21-60913363
Мобилни: +8617821748376
Емаил: ји88918760@163.цом
Сајт: ввв.јиаиу-гас.цом

Генератор ПСА азота

Генератор азота за адсорпцију притиска (скраћено као генератор ПСА азота), користећи специјално молекуларно сито (ПСА) као адсорбент, опрема за производњу азота на принципу адсорпције притиска.

ЈИАИУ је посвећен узроку истраживања и развоја ПСА азотних генератора и производње. Наши производи се широко користе у електроенергетици, нафтној, хемијској, металуршкој, цементној, машинској, елетронској, фармацеутској, прехрамбеној и заштити животне средине.


Генератор азота за адсорпцију притиска (скраћено као генератор ПСА азота), користећи специјално молекуларно сито (ПСА) као адсорбент, опрема за производњу азота на принципу адсорпције притиска.


ЈИ / ЦМС серија ПСА азотни генератор, јединствена технологија компресије (угљеник молекуларног сита), цилиндар који користи наша компанија састоји се од цилиндричне цијеви, клипа, трансмисијског штапа, водилице и алармног уређаја итд. Има сљедеће предности:

1. Сила сабијања Ф = ПС је везана за адсорпциони притисак и површину клипа цилиндра. То нема никакве везе са другим факторима. У процесу адсорпције нихања притиска, притисак адсорпције је фиксиран, а простор клипа је фиксиран након завршетка производње, тако да се цилиндар притиска чврсто. Притисак се не мења са ходом.

2. Ход цилиндра може се мерити или осетити споља, а тачка аларма може се унапред подесити.

3. Гас који се захтева од цилиндра узима се директно из адсорпционог торња и може се синхронизовати са адсорпционом кулом у било ком тренутку.

Принцип рада радника ПСА азота


Сирова материја компримованог ваздуха преко уређаја за предодређивање ваздуха како би се уклонила прашина, уље и друге чврсте нечистоће и вода, кроз дистрибутера ваздушне дифузије у суво молекуларно сито и одвајање кисеоника адсорпционог торња молекуларног сита, дубина сушења након кисеоника и азота одвајање од врха адсорпционог торња. Гас је азот високе чистоће. Овај процес довршавају две укрштене кутије адсорпције, један рад, једна регенерација и континуирана припрема азота. Овај део азотног гаса након високог ефикасног азотног колектора за прашину у резервоар за пријем азота. Овдје, регенерација значи, адсорпциони кул гас ће бити испуштен у атмосферу и притисак се брзо смањује на атмосферски притисак, док молекуларно сито адсорпција кисеоника, угљен диоксида и других ослобађа из процеса молекуларног сита.


1. торањ Улазни вентил за гас

2. улазни вентил гаса Б

3. кула Испусни вентил за гас

4. торањ Б гасни отвор празног вентила

5. торањ Излазни вентил за гас

6. излазни вентил из бара Б

7. Издувни вентил Н2

8. улазни вентил за ваздух

9. гасни излазни пригушивач

Принцип рада радника ПСА азота


Процес протока

након предиспозиције ваздуха, очистити компримовани ваздух преко вентила 1 # до вентила 8 # у А торањ, након А торњеве адсорпције молекуларног сита, преко вентила 5 # вентила од 7 # вентила из азота, у међувремену 4 # вентила отворен, Б кула за регенерацију. Када се регенерација куле Б заврши, пребаците се на Б адсорпцију куле, док се А регенерација куле, након чега следи рециклирање.


Дијаграм тока система:

Генератор ПСА азота


ЈИ / ЦМС серија Конфигурација функција генератора ПСА азота


Опште функције конфигурације

1, чистоће азота, притиска, он-лине мониторинга протока

2, оперативни систем ман-мацхине

3, неуспешан уређај за пражњење азота

4, аутоматско сабијање молекуларног сита

5, пнеуматски вентил аутоматски премешта програмабилни контролер

6, хладњак ваздушно сушење, филтер аутоматски канализацију

 

Опционалне конфигурационе функције

● Даљински управљач / потпуно аутоматско (специјално)

● Прилагођавање оптерећења

 

Палета производа

Запремина азота: 1-3000Нм3 / х

Чистоћа азота: 97-99,9995%

Тачка росе азота: ≤ -40 ° Ц

Притисак азота: 0,15-1,0Мпа

 

Састав опреме

Опрема ПСА уређаја за азот састоји се од система за пречишћавање гаса, резервоара за гас, генератора азота и резервоара за азот.

1. Пречишћавање ваздуха: Конвенционална конфигурација састоји се од сушеног фрижидера и четверостепеног филтера. Главна сврха је смањити температуру компримованог ваздуха, уклонити нечистоће као што су уље и прашина и суву влагу. За кориснике са вишом тачком азота (већа од -40 ° Ц) сушара се може комбиновати са сушачем (тачка росе -60 ° Ц до -70 ° Ц).

(Општа конфигурација)

2. Цистерне за процесирање ваздуха: Мерачи притиска, вентили за одвод и сигурносни вентили се углавном користе за смањење импулса протока ваздуха и за сигуран рад протока ваздуха.

3, мастер азота: из адсорпционог торња, контролних ормара, цилиндара, вентила и цевовода. Међу њима, наша молекуларна сита се бирају из молекуларних сита молекуларних сита и 13Кс молекуларног сито десиццантс.

Пнеуматски вентили користе вентиле вентила са клипним угођима БУРКЕРТ 2000 серије. (Овај вентил може радити више од 2 милиона пута без квара)

4, резервоар азотног процеса: да би се балансирао излаз из азота из генератора азота како би се обезбедио континуирано и стабилно снабдевање азотом

Радни поступци генератора ПСА азота


Прво, кораке за покретање

1. Проверите да ли напајање на лицу места испуњава захтеве сушара и генератора азота (погледајте назначену опрему)

2. Укључите сушач и притисните дугме "старт" машине за сушење. Након што се сушење почиње 5 минута, отворите вентил за довод компримованог ваздуха (тј. Улазни вентил сушара).

3, отворите компресор ваздуха. Притисните дугме за стартовање ваздушног компресора и ваздушни компресор почиње да ради.

4. Када притисак ваздушног резервоара порасте на 0,8МПа, подесите извор гаса два комада како би контролисали притисак ваздуха у опсегу од 0.4-0.6МПа.

5. Покрените дугме за покретање уређаја и започните генератор азота.

6. Након отварања вентила гаса (вентила 9 #), отворите резервоар за гас азота

 

Применљиво

1, нафтна и хемијска индустрија, азот као расхладно средство, притисак гаса, замена цеви, чишћење и тако даље.

2, топлотна обрада метала, топљење, у сјајном жарењу, сјајно каљење и други поступак топлотне обраде, како би се осигурала заштита индустријског гасовода и плина, како би се спријечило оксидацију производа.

3, рудник угља, спречавање пожара у заштити азота, може ефикасно спречити експлозију гаса у руднику, пружити моћну гаранцију за подземни сигурносни рад.

PSA Nitrogen Generator Model


99 TYPE PSA Nitrogen Generator


295 type PSA Nitrogen Generator


39 type PSA Nitrogen Generator


49 type PSA Nitrogen Generator


59 type PSA Nitrogen Generator


НАПОМЕНА : Овај талбе наводи ваздух за подмазивање података на 0.8Мпа (метар), 20 ° Ц амбијенталне температуре, 0м надморске висине и 80% релативне влажности за пројектну основу. При избору ваздушног компресора треба обратити пажњу на стварни обим производње гаса и оптерећења ваздушног компресора, обично у складу са стандардним 120% за избор. Узорак је пружио податке само за референцу, Компанија задржава право, једино право да промени дизајн производа. За више информација превладајте детаљи који пружају цртеже дизајна, молимо контактирајте нашу продајну службу.


Hot Tags: пса азот генератор, Кина, произвођачи, добављачи, купују, цену, на продају
Srodni proizvodi
 • Контактирајте нас

  Контакт: Лео
  Тел: + 86-21-60913363
  Мобилни: +8617821748376
  Емаил: ји88918760@163.цом
  Сајт: ввв.јиаиу-гас.цом

 • Kategorija proizvoda
 • Цопиригхт © Јиаиу Специал Екуипмент Сва права задржана.