TEL: +86-21-60913363
О нама
Контактирајте нас

Контакт: Лео
Тел: + 86-21-60913363
Мобилни: +8617821748376
Емаил: ји88918760@163.цом
Сајт: ввв.јиаиу-гас.цом

О нама
Dom > О нама

Јиангсу Јиаиу специјална опрема Цо, Лтд (залиха код 836212, прије назива реформе име: Јиангсу Јиаиу Флуид Екуипмент Цо, Лтд) је високотехнолошко предузеће, налази се у Јиангсу Хаиан високотехнолошки индустријски парк. Компанија се налази у економској просечности делте Јангце, саобраћај је веома згодан, а такође иу Шангају двокатни економски круг.

Air Separation Equipment company

Од деведесетих година прошлог века, ми смо посвећени узроку гасног инжењеринга, специјализираног за сепарацију гаса, истраживање и развој за пречишћавање и производњу. Ослањајући се на бројне истраживачке институте, правце развоја високотехнолошких производа, стварање производа брендова као циља и тежњу најсавременијој технологији у производу, многи су освојили покрајински изванредни награду производа и награду за национални производ. Наши производи се широко користе у електроенергетици, нафтној, хемијској, металуршкој, цементној, машинској, елетронској, фармацеутској, прехрамбеној и заштити животне средине.

PSA oxygen generator

Генератор ПСА азота


PSA Nitrogen Generator

Систем сушења гаса


vertical Air Receiver Tank

Аир Рецеиве Танк

Storage Gas Tanks

Спремници гасних резервоара


Gas Drying System

Систем сушења гаса


Refrigeration Air Dryer

Систем за пречишћавање азота

"ЈИАИУ" је професионални произвођач квалификације класе ИИИ класе (дозвола ТС2210Г52-2021). Са скоро више година производње хемијских машина и историје производње судова под притиском, снажна техничка сила, добро опремљена производња, производни процес је зрела, напредне методе детекције, звук система управљања квалитетом, сви производи кроз национални одјел за квалитет и технички надзор за праћење фабрика. У главним посудама за судове и хемијским машинама, на основу формирања бојлера, волуметријских измјењивача топлоте, различитих врста реактора, опреме котла, опреме за текстилне стереотипе, помоћне опреме од стаклених влакана, помоћне опреме за цементне машине, хемијских комплетних сетова опреме, Пратећа опрема за одсумпоравање, као што је прва серија дизајна производа, производње и монтаже.Компанија стриктно спроводи стандарде управљања 6С, успостављен стандардизовани физички и хемијски мерни систем - затезна лабораторија, просторија за хемијску анализу, лабораторија за заваривање, рентгенски простор за инспекцију, водени простор за испитивање притиска, стандардна библиотека заваривања материјала, имплементација свеобухватне услуге управљања квалитетом. Током година компанија са стабилним и поузданим квалитетом производа, поштеним и стандардизованим пословним кредитом, топлом и пажљивом услугом, у доброј вјери суочила се са већином купаца и репутације.

 • Контактирајте нас

  Контакт: Лео
  Тел: + 86-21-60913363
  Мобилни: +8617821748376
  Емаил: ји88918760@163.цом
  Сајт: ввв.јиаиу-гас.цом

 • Kategorija proizvoda
 • Цопиригхт © Јиаиу Специал Екуипмент Сва права задржана.